Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ EYELINER





Έχεις προσπαθήσει άπειρες φορές να φορέσεις eyeliner αλλά οι προσπάθειες σου πέφτουν στο κενό; Μουτζουρώνεσαι,απογοητεύεσαι και στο τέλος μένεις με το...μολύβι στο χέρι; Μην ανησυχείς!!!! Όλες έχουμε περάσει από αυτή τη φάση!Και όταν λέω όλες,εννοώ και αυτές που κάνουν μόνες τους την πολυπόθητη γραμμή με το ένα χέρι!
Η λύση είναι απλή! Εξάσκηση και πάλι εξάσκηση! Και φυσικά κάποιες τεχνικές και συμβουλές που θα σας δώσω,προκειμένου να γίνετε expert στην εφαρμογή του eyeliner και να αποκτήσετε σαγηνευτικό βλέμμα!


Το μεγάλυτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες στην εφαρμογή του eyeliner είναι το ότι δεν έχουν σταθερό χέρι. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, μια τεχνική είναι να κάνετε κατά μήκος του ματιού, μικρές κουκιδίτσες,ή αν τα καταφέρνετε με το μολύβι,να περάσετε μια στρώση μολυβιού. Στη συνέχεια το να περάσετε το eyeliner από πάνω,θα είναι παιχνιδάκι!

Φυσικά,όλα τα λάθη διορθώνονται στο μακιγιάζ,αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε! Εαν κάτι μας ξεφύγει,μπορούμε να εμποτίσουμε μια μπατονέτα με ντεμακιγιάζ,και να διορθώσουμε το πρόβλημα!
Επίσης καλό θα ήταν,όταν βάζουμε eye liner να μην έχουμε το μάτι μας τελείως κλειστό.

Εάν θέλουμε να τραβήξουμε τη γραμμή,ανοίγουμε πάντα το μάτι,γιατί μόνο έτσι μπορούμε να καταλάβουμε καλά,πόσο πάνω θα τραβήξουμε τη γραμμή. Συνήθως εαν το μάτι είναι κλειστό,θα μας βγει πιο χαμηλά ή πιο ψηλά από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στην αγορά κυκλοφορούν πολλές μορφές eyeliner από όλες τις εταίρίες. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο είδος,το θέμα είναι τι βολεύει ητην κάθε μια.
Τώρα θα σας παρουσιάσω,τα καλύτερα eyeliner της αγοράς κατά τη γνώμη μου,και εύχομαι κάποιο να βολέψει και εσάς!!!

1.MAC FLUIDINE EYELINER GEL BLACK


Η MAC για τους μακιγιέρ είναι ότι το μασκαρπόνε για το Σκαρμούτσο! Δεν πάμε πουθενά χωρίς ένα προιόν της συγκεκριμένης εταιρίας! Εαν λοιπόν έχετε εξοικοιωθεί με τη χρήση,και μπορείτε να δουλέψετε με το πινέλο,το συνιστώ,για αποτέλεσμα μόνιμο που κρατάει για ώρες!

Προσοχή όμως! όπως θα φαίνεται τέλειο το αποτέλεσμα μιας λεπτής ίσιας γραμμής,έτσι με το gel μεγενθύνεται και οποιαδήποτε ατέλεια.

2.BOURJOIS-LINER CLUBBING

Το συγκεκριμένο eyeliner το είχα δοκιμάσει πρώτη φορά πριν από έξι χρόνια!Από τότε,ήταν πάντα στο νεσεσέρ μου! Έχει μαλακό πινελάκι,και ενδείκνυται και για αρχάριους και για προχωρημένος,αφού το πινελάκι λυγίζει και είναι εύκαμπτο.

3.PRESTIGE LIQUID LINER

ΠΡΟΣΟΧΗ! Το eyeliner της prestige κυκλοφορεί σε υπάροχα χρώματα που διαρκούν για ώώώώώώρες!!!! Είναι το πιο μάυρο μαύρο χρώμα που έχω δοκιμάσει,και το πινελάκι,είναι ένδιάμεσο,δεν είναι μαλακό ούτε πολύ σκληρό. Αυτό πιστεύω πως κάνει ακόμα πιο εύκολη την εφαρμογή του,και είμαι σίγουρη πως θα το λατρέψετε όπως και εγώ!Είναι εξαιριτκά εθιστικό!
4.SEVENTEEN PRO LINER

Τελευταίο και πολυαγαπημένο, έχει σκληρό πινέλο,και εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε μη σταθρά χέρια!
Κάθε φορά που το φοράω,όλοι με ρωτάνε,ή νιώθω τα βλέματα αυτών που με κοιτάνε,πάνω από τις βλεφαρίδες μου! Είναι χρώμα μαγνήτης!
Και με ασημί σκια,για ένα πιο τολμηρό μακιγιάζ μπορεί να φορεθεί και το χειμώνα!

Αυτά!!!Εύχομαι καλή επιτυχία,και μην απογοητεύεστε,θέλει υπομονήήή!!!!


beauty and art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου