Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ!



ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΓΙΟΝ!
Τα κόκκινα χείλη,είναι sexy και μπορούν να αναδείξουν κάθε πρόσωπο,προσθέτοντας το απαραίτητο glam.


Το θέμα είναι,ότι θα πρέπει να ξέρουμε ποια είναι η ιδανική απόχρωση για κάθε επιδερμίδα!Για όλες υπάρχει το κατάλληλο κόκκινο,όμως αν η απόχρωση δεν είναι η ιδανική το αποτέλεσμα θα φαίνεται άσχημο.

Μαζί με το κραγιόν,θα πρέπει να πάρουμε ένα μολύβι χειλιών στην ίδια απόχρωση για να κρατήσει το αποτέλεσμα παραπάνω χρόνο!

ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ;
Αφού έχουμε επιλέξει το κατάλληλο χρώμα(διαβάστε παρακάτω),θα χρειαστούμε και το αντίστοιχο μολύβι,λίγη πούδρα compact και ενα πινελάκι!
Αφού έχουμε ενυδατώσει καλά τα χείλη μας,βάζουμε πούδρα.Αυτό γίνεται γιατί η πούδρα χρησιμεύει ως σταθεροποιητικό,και κάνειτο κραγιόν να διαρκεί περισσότερο.Στη συνέχεια πέρνουμε το μολύβι και κάνουμε το περίγραμμα.Από έξω προς τα μέσα γεμίζουμε τα χείλη μας με το μολύβι,μέχρι να βαφτούν.Τα χείλη θα φαίνονται ήδη βαμμένα!
Τέλος βάζουμε με ένα πινελάκι το κραγιόν.Δε βάζουμε πολύ ποσότητα,γιατί τα χείλη είναι ήδη βαμμένα από το μολύβι!
Εαν θέλουμε λάμψη,βάζουμε λίγο γκλος,αλλιώς το αφήνουμε ως έχει για ματ αποτέλεσμα!
Στη συνέχεια για να αφαιρέσουμε την περιττή ποσότητα,βάζουμε μια χαρτοπετσέτα στα χείλη μας,και τα κλείνουμε απαλά!
Είμαστε έτοιμες!Το κραγίον,θα μείνει αναλοίωτο στη θέση του για ώρες!


Πάμε τώρα να δούμε πως θα επιλέξουμε την κατάλληλη απόχρωση,ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας μας και τα χρώματα μας!

ΣΚΟΥΡΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Οι περισσότερες Ελληνίδες ανήκουμε σε αυτή την κατηγορία!Το κόκκινο κραγιόν ταιριάζει ιδανικά,και δίνει ένα φλογερό ταπεραμέντο!Εαν λοιπόν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία,η απόχρωση που σας ταιριάζει είναι κόκκινη προς κεραμμυδί.



ΣΚΟΥΡΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΑΛΛΙΑ
Εαν ε΄σιτε σκουρώχρωμη προς σταρένια με ανοιχτά μαλλιά σε τόνους του ξανθού,η ιδανική απόχρωση που θα φωτίσει το πρόσωπό σας,είναι αυτή που έχει μέσα πορτοκαλί.


ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Εαν η επιδερμίδα σας,είναι ανοιχτόχρωμη όποιο και αν είναι το χρώμα των μαλλιών σας,θα χρειαστείτε ένα καθαρό κόκκινο κραγιόν,που θα αναδείξει την ανοιχτή σας επιδερμίδα!


Μην ξεχνάτε να το δοκιμάσετε,γιατί από εταιρία σε εταιρία πολλέ ςαποχρώσεις διαφέρουν!Επίσης,για να μην κάνετε υπερβολές,να θυμάστε πως ΠΟΤΕ δε φοράμε κόκκινο καργιόν με έντονο μακιγιάζ στα μάτια! Μια καλή βάση,λίγο ρουζ,και λίγη μάσκαρα είναι το ιδανικό συμπλήρωμα για ένα εντυπωσιακό λαμπερό γιορτινό μακιγιάζ!


beauty and art

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου