Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Κάντον να λιώσει με μακιγιάζ από ερωτευμένες σταρ




Υπάρχει τρόπος για να τον γοητεύσεις την ημέρα των ερωτευμένων με το μακγιάζ σου, ακολουθώντας τις συμβουλές των ερωτευμένων σταρ! Τι νομίζεις ότι και εκείνες ξυπνάνε το πρωί και είναι έτσι; Με το κατάλληλο μακιγιάζ απλά μεταμορφώνονται και εσύ δεν έχεις παρά να μάθεις τα μυστικά τους! Διάβασε παρακάτω πώς θα λάμψεις σαν σταρ εύκολα και απλά!
Γενικά: το χρώμα του πάθους στα χείλη σου- το κόκκινο- είναι ίσως το πιο επίκαιρο χρώμα της ημέρας για τα χείλη σου οπότε βρες την απόχρωση που σου ταιριάζει και είσαι έτοιμη. Ανάλογα όμως με την επιδερμίδα σου, παρακάτω θα βρεις το λουκ που θα τον κάνει να λιώσει ακολουθώντας τις συμβουλές των σταρ.

Επένδυσε στο μακιγιάζ των ματιών σου σαν την Κρίστεν!
Σταρένια επιδερμίδα και καστανό μαλλάκι σαν της Τζέσικα Άλμπα: έντονο βλέμμα, μονοχρωμία στο μακιγιάζ και απλά χείλη είναι τα μυστικά για το λουκ της Τζέσικα Άλμπα.
Πώς θα το πετύχεις: η αψεγάδιαστη επιδερμίδα είναι το κλειδί της επιτυχίας του λουκ γι' αυτό φρόντισε να βρεις εκείνο που ταιριάζει απόλυτα στην επιδερμίδα σου έτσι ώστε να μην έχεις καθόλου διχρωμίες. Το μακιγιάζ των ματιών είναι εύκολο να το πετύχεις όπως η Τζέσικα: γκρι σκούρα σκιά για τα ματάκια και ένα πέρασμα κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων με την γκρι σκιά είναι το μυστικό για να τον κάνεις να λιώσει. Η μάσκαρα (τουλάχιστον 2 στρώσεις) στις επάνω βλεφαρίδες είναι απαραίτητη ενώ μια ελαφριά στρώση και στις κάτω χρειάζεται για βλέμμα σαν της Τζέσικα. Τα χείλη σε απαλές αποχρώσεις του ροζ σαν φυσικές ολοκληρώνουν και τελειοποιούν το λουκ!
Λευκή επιδερμίδα και ξανθό μαλλάκι σαν της Γκουίνεθ Πάλτροου: το να δείχνεις απόλυτα λαμπερή με άποψη και χωρίς πολλές υπερβολές δεν είναι εύκολη υπόθεση αν είσαι ξανθούλα φουλ! Για να πετύχεις το λουκ της Γκουίνεθ «φώτισε» με το κονσίλερ σου την περιοχή κάτω από τα μάτια όπως η Γκουίνεθ έτσι ώστε και το μολύβι που θα απλώσεις στο μάτι να «κάτσει» πιο ωραία.

Σταρένια επιδερμίδα και ξανθό μαλλάκι; Κάντον να σέρνεται πίσω σου, αλά Κέιτ Χάντσον!
Πώς θα το πετύχεις: Η έμφαση στο ρουζ είναι μεγάλη υπόθεση και γι' αυτό πρέπει να διαλέξεις ένα με ροζ ροδαλή απόχρωση που να σου χαρίζει strawberry sweet απόχρωση στα μάγουλα ειδικά για η γιορτή του έρωτα! Τα μάτια πρέπει να είναι τονισμένα με μαύρο μολύβι στο επάνω και κάτω βλέφαρο με έξτρα δόσεις μάσκαρα για να δοθεί η αντίστοιχη ένταση στο βλέμμα. Τ
α χείλη έχουν χρώμα που όμως δεν κάνει μπαμ γιατί η Γκουίνεθ θέλει να τραβήξει την προσοχή από τα μάτια της και δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το παράδειγμα της, αφού το να τραβάς την προσοχή σε 2 σημεία του προσώπου σου δεν είναι ότι καλύτερο ειδικά αυτή τη μέρα!
Σταρένια επιδερμίδα και ξανθό μαλλάκι όπως η Κέιτ Χάντσον: μπορεί να είναι ξανθούλα όμως η επιδερμίδα της είναι σταρένια και θέλει ιδιαίτερη προσοχή το μακιγιάζ της για να τον κατακτήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
Πώς θα το πετύχεις: Φώτισε τα μάτια σου με λίγο χρωματάκι όπως το γαλάζιο που χρησιμοποιεί η Κέιτ και φώτισε την σχετικά μονότονη επιδερμίδα σου ενώ η Κέιτ ξέρει καλά πως και λίγο χρώμα στα χείλη σε αποχρώσεις του σάπιου μήλου είναι ότι πρέπει για να κάνειο τον αγαπημένο της να δίνει προσοχή σε αυτά που λέει!
Καστανό μαλλάκι και κατάλευκη επιδερμίδα σαν της Κρίστεν Στιούαρτ: οκ έχεις λευκή κατάλευκη επιδερμίδα και καστανά μαλλάκια και δεν ξέρεις πώς να βαφτείς για να τον κάνεις να παραμιλάε; Κανένα πρόβλημα!
Πώς θα το πετύχεις: Αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια όπως η Κρίστεν δεν έχεις παρά να τα τονίσεις με μολύβι ματιών και αρκετές στρώσεις μάσκαρα όπως η Κρίστεν ενώ αν έχεις καστανά ματάκια πρόσθεσε και μια δόση σκιάς σε γήινα χρώματα για ακόμη πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Τα χείλη και εδώ είναι καλό να κινούνται σε απαλούς τόνους αν και για πιο έντονο αποτέλεσμα το χρώμα του πάθους στην scarlet εκδοχή του είναι μια πολύ καλή επιλογή για τις ερωτευμένες που θέλουν να σαγηνέψουν με το μακιγιάζ τους!


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου