Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πού πήγαν τα ρουθούνια της Λίντσεϊ Λόχαν;



Ακολουθώντας, δυστυχώς, τον κανόνα που θέλει τα παιδιά-θαύματα να μη μεγαλώνουν με τον καλύτερο τρόπο, στα 25 της χρόνια, η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) φαίνεται γερασμένη πριν της ώρας της.
Η ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από τον ρόλο της στην ταινία " The parent trap" (δείτε το τρέιλερ στο βίντεο που ακολουθεί) κάποια στιγμή… παραστράτησε και αφήνοντας την καριέρα της σαφώς σε δεύτερο ρόλο, εστίασε στην καλοπέραση –με τη δική της έννοια- και τις καταχρήσεις.

Μόλις επτά χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες και οι διαφορές είναι τόσο εμφανείς που... τρομάζουν. Όσο για τα ρουθούνια της Λίντσεϊ, σίγουρα κάτι έχουν πάθει. Τι άραγε;
Ο έκλυτος βίος που επέλεξε να διάγει η Λόχαν άφησε σημάδια όχι μόνο επάνω στο ποινικό της μητρώο, κάνοντάς την "πελατάκι" στα δικαστήρια και τα κέντρα αποτοξίνωσης, αλλά και στο πρόσωπό της.
Εκτός από την έντονα κουρασμένη και γερασμένη όψη, μια προσεκτική ματιά σε πρόσφατες φωτογραφίες της Λίντσεϊ Λόχαν αποδεικνύουν περίτρανα ότι κάτι έχει αλλάξει σε πολύ συγκεκριμένο σημείο: στη μυτούλα της, η οποία φαίνεται κάπως σαν να έχει στραβώσει.
Η προϊστορία της στάρλετ με την κοκαΐνη θα μπορούσε να δώσει μια εξήγηση, όπως άλλωστε και μια πιθανή πλαστική χειρουργική επέμβαση.

Η πρώτη μεγάλη επιτυχία της Λίντσεϊ Λόχαν ήταν ο διπλός της ρόλος στην ταινία "The parent trap" του 1998. Ήταν 12 χρονών.
Τι το προκάλεσε μπορεί να μην είναι ξεκάθαρο. Όμως, κοιτώντας και μόνο τον εαυτό της στον καθρέφτη, δεν θα πρέπει να λαμβάνει το μηνυματάκι η Λίντσεϊ και να αρχίσει να το "παίρνει αλλιώς"; Για το δικό της καλό…


womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου