Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

"Διαβολικό" νούμερο στο χέρι της Τζούλιας;


Μια μέρα μετά την κυκλοφορία του νέου DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου οι θαυμαστές της ξανθιάς τηλεπερσόνας έχουν αντικρουόμενες απόψεις για τη νέα της... δουλειά ωστόσο μερικοί παρατηρητικοί πρόσεξαν το εξής: το νούμερο που έφερε στον καρπό της η sexy Τζούλια. (Εάν είστε ενήλικοι δείτε εδώ τις νέες "περιπέτειες" της Τζούλιας).
Ήταν 999 ή 666 ο τριψήφιος αριθμός που αναγραφόταν στο χέρι της ξανθιάς πρωταγωνίστριας το οποίο μάλιστα επιδείκνυε όσο δυνατόν περισσότερο μπορούσε;

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται για τατουάζ αφού ο αριθμός φαίνεται να έχει γραφτεί με το χέρι…

Παράλληλα, σε αυτήν την ταινία οι δύο πρωταγωνιστές εμφανίστηκαν με τα πρόσωπά τους σε αντίθεση με την προηγούμενη όπου ο Γάλλος πορνοστάρΊαν Σκοτ, έπαιζε… κρυφτό.

Ο κύριος με το ξυρισμένο κεφάλι είναι ο Joachim γνωστός στο χώρο της βιομηχανίας του πορνό αφού έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 150 ερωτικές ταινίες και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο κλάδο.

Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για έναν άψογο επαγγελματία και φιλικό άτομο.

Στην ταινία συμπρωταγωνίστησε και ο 42χρονος Omar Williams ο οποίος φαίνεται να είναι ο σταρ της.. υπόθεσης καθώς μετρά στο ενεργητικό του συνεργασίες με μεγάλα ονόματα στο χώρο του πορνό, όπωςRocco Sifferdi.

Μάλιστα, για τις…ερμηνείες του έχει βραβευτεί αρκετές φορές ενώ διατηρεί και δικιά του εταιρία παραγωγής πορνό ταινιών…
TZOULIA ALEXANDRATOU NEO DVD

comso.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου