Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ποιό Καραϊσκάκη; Αυτό ήταν «κάστρο»!

Ποιό Καραϊσκάκη; Αυτό ήταν «κάστρο»!Μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια ο Πυργετός της Λάρισας ηττήθηκε για πρώτη φορά στην έδρα του και το... πραγματικό γήπεδο “κάστρο” έπεσε με μια “συνωμοσία” των αριθμών.



Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα αήττητα εντός έδρας σερί όλων των ομάδων της Ελλάδας σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο. Ωστόσο, διατηρώντας πάντα τη μικρή αυτή επιφύλαξη, μπορούμε να ισχυριστούμε ότι την καλύτερη έδρα σε ολόκληρη την επικράτεια την είχε ο Πυργετός μέχρι χθες...
Μετά από σχεδόν... τέσσερα χρόνια, η ομάδα της Λάρισας έχασε χθες μέσα στην έδρα της σε επίσημο αγώνα, για να σπάσει με αυτό τον τρόπο ένα εκπληκτικό σερί που είχε αναπτύξει. Το 'βυσσινί' συγκρότημα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αγρότη Λιανοκλαδίου σε εξ αναβολής συνάντηση για την 10η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ' Εθνικής, για να παραβιαστεί με αυτό τον τρόπο το απόρθητο... κάστρο που διατηρούσε από τις 24 Μαρτίου του... 2007.
Έκτοτε ακολούθησαν δεκάδες παιχνιδιών σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου ο Πυργετός δεν γνώρισε την πικρή γεύση της ήττας. Όλα αυτά μέχρι την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου, όπου η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 1-0.
Ποια είναι η ειρωνεία της τύχης;
Πρώτον, ο Πυργετός έχασε με το ίδιο σκορ που είχε χάσει και στο τότε παιχνίδι από τον Πλατύκαμπο για την Α' της ΕΠΣ Λάρισας.
Δεύτερον, οι φιλοξενούμενοι νίκησαν χάρις σε... αυτογκόλ και, τέλος, το γκολ επιτεύχθηκε στο 64', δηλαδή τόσα περασμένα λεπτά από την έναρξη του αγώνα σχεδόν όσα ήταν και τα παιχνίδια που παρέμενε αυτό το ρεκόρ (62 παιχνίδια με 51 νίκες και 11 ισοπαλίες)! Τυχαίο; Δε νομίζω.
Πηγή: Soccerplus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου