Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτα κι όμως αληθινά

funny_animal
Εκτός από το Μάννα, στην Αυστραλία πέφτουν και ψάρια εξ ουρανού. Επίσης, ένας κύριος υποστηρίζει ότι τα τελευταία δύο χρόνια ζει τρώγοντας μόνο φύλλα και γρασίδι. Το ML συγκέντρωσε τις περίεργες ειδήσεις και σου τις παρουσιάζει.

Αυτό θα πει vegetarian
Ένας Κινέζος υποστηρίζει ότι τα τελευταία δύο χρόνια επιβιώνει τρώγοντας μόνο φύλλα και γρασίδι. Ο 50χρονος Li Sanju, από το χωριό Niuwei, της επαρχίας Guangdong νιώθει απόλυτα ικανοποιημένος με την ασυνήθιστη δίαιτα που ακολουθεί. Και μπορεί εμφανισιακά να μη διαφέρει από τους άλλους συντοπίτες του, αλλά σίγουρα μυρίζει χωματίλα. «Παρακολουθούσα ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα το οποίο ανέφερε ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς τροφή, μόνο με νερό, για δέκα μέρες. Τότε σκέφτηκα να προσπαθήσω να ζήσω μόνο με φυσικά προϊόντα που μπορώ να βρω κοντά στο σπίτι μου», είπε. Αρχικά προσπάθησε να φάει γρασίδι από ένα λιβάδι με βόδια, αλλά ήταν πικρό και τον έκανε να αρρωστήσει. «Υποψιάστηκα ότι η πρασινάδα είχε μολυνθεί από μικροβιοκτόνα, οπότε προτίμησα τα φυτά που βρίσκονταν στο βουνό πίσω από το σπίτι μου και από τότε δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε. Και παρόλο, σύμφωνα με τον ίδιο, που του προσφέρουν μεγάλα χρηματικά ποσά για να φάει κρέας, ο ίδιος αρνείται πεισματικά. Όπως καταλαβαίνουμε, ο τύπος δείχνει το δρόμο της επιβίωσης και για εμάς τους έλληνες, όταν τα οικονομικά μέτρα ζορίσουν. Το πολύ πολύ το γκαζόν στο Ολυμπιακό Στάδιο να μεταβληθεί σε τεράστιο μπουφέ.

Βρέχει ψάρια
Οι κάτοικοι μιας απομακρυσμένης πόλης στην Αυστραλία σοκαρίστηκαν ότι από μια αλλαγή καιρού, όχι μόνο άρχισε να βρέχει, αλλά να πέφτουν και ψάρια από τον ουρανό. Εκατοντάδες μικρά λευκά ψάρια, αρκετά ακόμα ζωντανά, έπεφταν επί δύο μέρες στην πόλη Lajamanu, η οποία βρίσκεται στη Βόρεια Περιφέρεια, που είναι έρημος. Οι ειδικοί μετεωρολόγοι πιστεύουν ότι τα ψάρια ρουφήχτηκαν από θυελλώδεις ανέμους σε έναν ποταμό κοντά στην πόλη, πριν αυτά πέσουν με τη βροχή. Σύμφωνα με τον Mark Kersemakers, μετεωρολόγο στο Australian Bureau of Meteorology «Θα μπορούσε να είχε σηκώσει τα ψάρια περίπου στα 40.000 με 50.000 πόδια, στον αέρα. Με το που φτάνουν ψηλά παγώνουν. Σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο απελευθερώνονται.» Μάλιστα, αυτή είναι η Τρίτη φορά που η Lajamanu βομβαρδίζεται από ψάρια, καθώς υπήρχαν αναφορές του φαινομένου το 1974, αλλά και το 2004.

Εκδικήθηκε ένα θάμνο
Ένα χρόνο και τρεις μήνες από την ελευθερία του κόστισε σε έναν φοιτητή στην Κροατία το τσίμπημα ενός θάμνου. Ο Jure Erceg φυλακίστηκε για 15 μήνες καθώς, το 2007, θέλησε να εκδικηθεί ένα …θάμνο που τον ενοχλούσε και στο τέλος κάηκε ολόκληρο το βουνό Velebit. Ο ίδιος δήλωσε στο δικαστήριο ότι έχασε την υπομονή του, καθώς κάθε φορά που περπατούσε προς και από τη θεολογική σχολή Zadar, ο θάμνος τον τσιμπούσε. «Ήταν ένα ατύχημα. Εγώ το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν να ξεφορτωθώ το θάμνο, αλλά η φωτιά εξαπλώθηκε τόσο γρήγορα, που δε μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Με τσιμπούσε κάθε πρωί και κάθε βράδυ», είπε. Ο Erceg προσπάθησε μαζί με τον πατέρα του να καλέσουν την πυροσβεστική, αλλά δεν είχαν σήμα. Ο ψυχίατρος που εξέτασε τον Erceg δήλωσε ότι δεν επρόκειτο για εμπρηστή. Με την ψύχωσή του όμως κατάφερε να καταστρέψει περίπου δύο εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα προστατευόμενης γης στο εθνικό πάρκο Paklenica, σκοτώνοντας αναρίθμητα άγρια ζώα και πουλιά.

Η πιο σικ φυλακή του κόσμου
Ποιος δε θα ‘θελε να φυλακιστεί αν ήξερε ότι στο κελί του θα είχε επίπεδη τηλεόραση, το προσωπικό τους studio ηχογράφησης και έργα του Banksy; Η φυλακή των 160 εκατομμυρίων λιρών βρίσκεται κοντά στο Όσλο της Νορβηγίας και παρέχει σε 252 έγκλειστους σε σουίτες με το προσωπικό τους μπάνιο. Μέσα στης υψίστης ασφαλείας φυλακή υπάρχουν έργα τέχνης αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών, αλλά και τοίχος αναρρίχησης για τους φυλακισμένους. Ο κυβερνήτης Arne Hoidal, ο οποίος αναμένεται να εγκαινιάσει τη φυλακή την επόμενη εβδομάδα, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για ό,τι έχουμε επιτύχει. Κανένα από τα παράθυρα δεν έχει κάγκελα και είναι φτιαγμένα από άθραυστο υλικό, ώστε οι κρατούμενοι να μην νιώθουν κλειστοφοβικά.»

Αγόρι έλεγχε την εναέρια κίνηση στο JFK
Σε μπελάδες έβαλε τις αμερικανικές αρχές ένας πιτσιρικάς, στον οποίο προφανώς επετράπη η είσοδος στον πύργο ελέγχου του JFK. Το πρόβλημα προέκυψε όταν σε μία κασέτα ήχου ακούστηκε η φωνή του παιδιού να δίνει συντεταγμένες σε πιλότους. Μάλιστα σε μία συνομιλία το αγόρι ακούγεται να λέει: «JetBlue 171 αναχώρησε.» Με τον πιλότο να απαντά «Έτοιμο για αναχώρηση το JetBlue 171, καταπληκτική δουλειά.» Το αγόρι βρισκόταν εκεί μαζί με τον πατέρα του, που είναι χειριστής εναέριας κυκλοφορίας. Αργότερα, ακούγεται ο πατέρας του να λέει γελώντας: «Αυτά παθαίνεται παιδιά, όταν τα μικρά δεν έχουν σχολείο.» Το πρόβλημα είναι ότι οι πιλότοι δε φαίνεται να δίνουν και πολλή σημασία στο γεγονός ότι ένα παιδί τους δίνει οδηγίες. Τα στοιχεία πατέρα και γιου δεν έχουν δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα, αλλά σύμφωνα με τις αρχές, όλοι όσοι βρίσκονταν στη βάρδια εκείνη τη στιγμή έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή και δεν δείχνει το είδος του επαγγελματισμού που περιμένει κανείς από αυτούς τους εργαζόμενους.»

Read the F...king manual!
Το πιο παλιό σεξουαλικό εγχειρίδιο της ανθρωπότητας είναι κινεζικό. Γράφτηκε πριν από 5.000 χρόνια, από τον θρυλικό "Κίτρινο Αυτοκράτορα" Χουάνγκ-Τι, που έζησε μεταξύ 2697 και 2598 π.Χ.
Ο Χουάνγκ-Τι θεωρείται ο πατέρας του Κινεζικού έθνους, προωθώντας την αγροτική οικονομία και την καλλιέργεια μεταξιού. Γενικά, οπως φαίνεται είχε μεγάλο κόλλημα με την οργάνωση, τόσο που αποφάσισε να μην αφήσει ούτε τις ερωτικές συνευρέσεις των υπηκόων του στην τύχη. Μάλιστα πιστεύεται πως είχε τρεις ...συμβούλους επί των σεξουαλικών θεμάτων, τις κυρίες Σου-Νούι, Σουέν-Νούι και Τσαι-Νούι. Οι ερωταπαντήσεις και οι συζητήσεις τους περί το φίκι-φίκι συγκεντρώθηκαν σε ένα βιβλίο της εποχής, το οποίο υιοθετήθηκε ως βίβλος από τις επόμενες γενιές.
Τώρα πάλι, αν κρίνουμε γενικώς από τις (ανύπαρκτες) επιδόσεις των Κινέζων στον συγκεκριμένο τομέα, ίσως το βιβλιαράκι χρειάζεται ένα rewriting...

menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου