Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Ποια κομμάτια δεν θα αποχωριστείς το 2011!

Το νέο έτος σηματοδοτεί χωρίς αμφιβολία το τέλος ενός πασέ στιλιστικού έτους και την έναρξη ενός νέου που σε περιμένει να το γεμίσεις με μοναδικές statement εμφανίσεις! Παρακάτω θα βρεις ποια κομμάτια όχι μόνο επιβάλλεται να κοσμούν την ντουλάπα σου αλλά και ποια δε θα ξεκολλήσεις από επάνω σου!

Ανακάλυψε τη μαγεία της κάπας  και δε θα χάσεις!
Ανακάλυψε τη μαγεία της κάπας
και δε θα χάσεις!

Κάπα λέω και κλαίω: η κάπα είναι το απαραίτητο must ου όχι μόνο μπορεί να μεταμορφώσει ένα βαρετό λουκ αλλά σε ζεσταίνει κιόλας! Τώρα που έπιασαν για τα καλά τα κρύα δε μπορείς παρά να επενδύσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι ( κατά προτίμηση στις αποχρώσεις του καφέ, του μπεζ ή του καμιλό) και να εντυπωσιάσεις. Μάλλινη ή γούνινη η κάπα θα σου χαρίσει μοναδικότητα και θα μετατρέψει σε χρόνο dt σε style icon!

Μπό-μπότα: οι αγαπημένες σου μποτούλες έχουν τώρα την τιμητική τους και όπως κάθε χρόνο είναι αδύνατον να αντισταθείς σε ένα τουλάχιστον ζευγάρι! Οι γούνινες μπότες είναι μια πολύ καλή επιλογή ακόμη και να δεν πας στα χιόνια. Είναι άνετες και στιλάτες και φυσικά μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως και το βράδυ και φυσικά είναι το πιο hot τρέντ όταν μιλάμε για παπούτσια. Από τις τύπου Ugg μέχρι τις γαλότσες επίλεξε αυτές που θα ολοκληρώσουν το δικό σου λουκ και δε θα τις βγάζεις από επάνω σου!

Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με το σκούφο  σου και κάνε fashion statement!
Τόλμησε να εντυπωσιάσεις με το σκούφο
σου και κάνε fashion statement!

Ξυπνάει το ζώο μέσα σου: το λεοπάρ είναι πολλά πράγματυα αλλά κυρίως είναι παρεξηγημένο. Αυτή τη σεζόν και από εδώ και μπρος ειδικά το λεοπάρ γίνεται απαραίτητο. Είτε πρόκειται για μια λεοπάρ μπλούζα ή ένα φόρεμα ή απλά θέλεις να κοσμεί τα αξεσουάρ σου( από τσάντες και φουλάρια μέχρι παπούτσια), το λεοπάρ είναι must! Μη φοβάσαι να εντυπωσιάσεις αναδεικνύοντας την πιο άγρια πλευρά του εαυτού σου και δε θα χάσεις!

Ρετρό μαγεία: η τάση που μας έκανε να σκίσουμε τα στιλιστικά πτυχία μας είναι μια και μοναδική και ακούει στο όνομα ρετρό! Η μόδα και η μαγεία μιας άλλης εποχής μας έχει κατακτήσει για τα καλά και εσύ δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις ανάμεσα σε βρετανικά καρό, ρομαντικά ροζ πουά και λατρεμένα tweed; Μην ανησυχείς δεν είναι τίποτα απλά δημιούργησε το στιλ των ονείρων σου αφού φέτος έχεις πολλές επιλογές και πολλά κομμάτια με τα οποία μπορείς να εντυπωσιάσεις χωρίς φόβο και πάθος!

Το καπελάκι μου στραβά: το καπέλο δεν είναι απλά ένα αξεσουάρ αλλά ένα απαραίτητο αξεσουάρ! Όχι μόνο ζεσταίνει το κεφαλάκι σου αλλά και σε βάζει στην πρώτη γραμμή της μόδας: μάλλινος σκούφος ή κλασικό καπελάκι ότι και να διαλέξεις σίγουρα θα εντυπωσιάσεις.

Μην ξεχνάς: ο σκούφος είναι η καλύτερη επιλογή σου. Μάλλινος, με «αυτάκια», με κορυφή ή να καλύπτει το μέτωπο σου πρόκειται για το πιο σέξι αξεσουάρ του χειμώνα! Επίλεξε το χρώμα που σου ταιριάζει καλύτερα και θα δεις τις μετοχές σου στο χρηματιστήριο της μόδας να ανεβαίνουν επικίνδυνα!

Δαντέλα η σέξι: η δαντέλα είναι φυσικά must τώρα περισσότερο από ποτέ! Σαν μοναδικό κομμάτι ή σαν λεπτομέρεια στο ντύσιμο σου η δαντέλα είναι ότι πιο σέξι μπορείς να λανσάρεις και καλά θα κάνεις να το τολμήσεις ακόμη και αν δεν την συμπαθείς ιδαίτερα.

www.womenonly.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου