Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Η τελευταία κολεξιόν της Κέιτ Μος για το "Top Shop"

Ύστερα από 14 κολεξιόν μόδας μέσα σε 4 χρόνια, η συνεργασία της Κέιτ Μος (Kate Moss) ως σχεδιάστριας με την αλυσίδα καταστημάτων ρούχων "Τοp Shop" ολοκληρώνεται επετειακά.


Η Κέιτ ποζάρει φορώντας δικά της σχέδια.
Η Κέιτ ποζάρει φορώντας
δικά της σχέδια.

Τα τελευταία σχέδια της Κέιτ για την κολεξιόν "Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2010" θα βγουν στην αγορά στις 2 Νοεμβρίου και όπως και τα προηγούμενα, έτσι και αυτά έχουν την σφραγίδα του στυλ της Μος, με boho επιρροές που συναντούν το rock chick στυλ της δεκαετίας του 70.

Ανάμεσα σε νέα σχέδια της σέξι Κέιτ, βλέπουμε το κεντητό ζέρσεϊ μαύρο φόρεμα με τα κρόσσια στα μανίκια και τις περίτεχνες βάτες. Και μπορεί η καριέρα της Μος ως σχεδιάστρια να παγώνει προς το παρόν, αλλά το ταλέντο της στις πόζες φαίνεται με το σέξαπιλ της που μαγνητίζεις στις ασπρόμαυρες φωτογραφίες προώθησης των σχεδίων της για τη φίρμα "Top Shop".

Τα σχέδια που είδαμε από την τελευταία κολεξιόν της Μος είναι ελάχιστα αλλά στο βίντεο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα του "Top Shop", η Μος ντύνει μερικά διάσημα μοντέλα ανάμεσά τους είναι οι : Adwoa Aboah, Cara Delevingne, Genevieve Garner, Rosalyn Holman και Jessica Horton. [Δες και το βίντεο στο τέλος του άρθρου]

Η Μος για το  Top Shop
Η Μος για το "Top Shop"

Πάντως, από το Αύγουστο ήδη, ο Σερ Φίλιπ Γκριν (Sir Philip Green), ιδιοκτήτης της φίρμα ρούχων και στενός φίλος της Μος είχε προαναγγείλει το τέλος της συνεργασίας του με το διάσημο μοντέλο, αφού τα ηνία στο σχεδιασμό ρούχων αναλαμβάνει πλέον η 19χρονη κόρη του Βρετανού μεγιστάνα, η Κλόι Γκριν .

Ο ίδιος είχε τονίσει τότε, πως η συνεργασία του με τη Μος (με την οποία είχαν συναντηθεί τυχαία στα πλαίσια ενός φιλανθρωπικού γκαλά το 2006) ήταν φανταστική και για τις δύο πλευρές. Μάλιστα, το 2007, τουλάχιστον 2000 γυναίκες περίμεναν στην ουρά έγω από το "Top Shop" στην Oxford Street, για να αγοράσουν τα πρώτα ρούχα που σχεδίασε η Κέιτ.

Η Μος μίλησε στο μπλογκ των "The New York Time" και τόνισε για την τελευταία αυτή κολεξιόν που δημιούργησε:

"Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια δεν σκεφτόμασταν το τέλος της. Είμαι πραγματικά περήφανη και για τις 14 κολεξιόν μου! Έμαθα πολλά για το σχέδιο και την δημιουργία ενός ρούχου, διαδικασίες που δεν είχα εκτιμήσει ως μοντέλο"!

Από το Σεπτέμβριο του 2009, τα ρούχα του "Top Shop" αποστέλλονται και στην Ελλάδα. Κάνε τις on line αγορές σου, στο http://www.topshop.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου