Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Wool is cool!!!!

Πίσω από τις πλέξεις φέτος κρύβεται μια τάση σκέτο κουκούλι!



Μπορεί οι θερμοκρασίες να μην επιβάλλουν μάλλινες αγορές, οι σχεδιαστές, όμως, πρέπει να σας πούμε, έχουν βαλθεί να ανανεώσουν τη συλλογή μας με τα πλεκτά, προτείνοντας κομμάτια που τελικά αποδεικνύονται χρήσιμα και στις ντεμί σεζόν συνθήκες. Να ποια είναι και πως θα τα φορέσεις:

1. Το snood (έτσι λέμε τον πλεκτό γιακά που φοριέται στο λαιμό): Ζεσταίνει, στολίζει και ενίοτε φοριέται (από τις πιο τολμηρές stylistas) και σαν μπαντάνα στα μαλλιά!
2. Η μακριά ζακέτα: Διάλεξέ τη από χοντρή αλλά μαλακή πλέξη και θα διαπιστώσεις ότι είναι μια χρήσιμη εναλλακτική του παλτό, ιδιως τώρα που το θερμόμετρο κατεβαίνει πολύ διστακτικά.
3. Το μαλλιαρό γιλέκο: Με 3D λογική, αντικαθιστά επάξια το γούνινο (που ανήκει στους σταρ της σεζόν) και φοριέται και σε εσωτερικούς χώρους, πετυχαίνοντας το ίδιο εφέ. Ιδανικό και για layering.
4. Το πουλόβερ - πόντσο: Το αγαπημένο της chic weekender. Από ζεστό μαλλί και μαζί με ένα κολάν και μπότες ιππασίας ή γαλότσες συνθέτει πάντα ένα αλάνθαστο σύνολο.
5. Το sweater dress: Ο πιο κομψός εκπρόσωπος της τάσης θέλει απλά ένα χοντρό καλσόν και μποτίνια για να εντυπωσιάσει σε μια σειρά περιστάσεων (από το γραφείο μέχρι το σαλέ!)
6. Τα αξεσουάρ: Κασκόλ, σκούφοι αλλά και γκέτες ή τσάντες παίζουν φέτος ένα βασικό ρόλο στο στυλιστικό παιχνίδι και δίνουν ένα updated στίγμα σε κάθε λουκ.

www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου