Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

πώς μπορώ να εξαφανίσω τις φακίδες στο πρόσωπό μου? http://www.rotise.gr/erotisi/pos-mporo-na-exafaniso-tis-fakides-sto-prosopo-moy.html#ixzz18STTUAs


Το καλύτερο είναι να συμβουλευτείς ένα γιατρό, εγώ θα σου δώσω μερικές πρακτικές μεθόδους οι οποίες σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστούν την ιατρική διάγνωση και θεραπεία.
Οι φυσικές θεραπείες είναι.
Πλύντε το πρόσωπό σας με το ξινό γάλα. Το γαλακτικό οξύ θα παράσχει την ευγενή επίδραση αποφλοίωσης χωρίς την ενόχληση ή ξήρανση του δέρματός σας.

Ο χυμός λεμονιών είναι μια αποδεδειγμένη θεραπεία φακίδων. Δεν είναι απαραίτητο να τριφτεί το δέρμα σας με ένα κομμάτι του λεμονιού. Η εφαρμογή του χυμού με τα δάχτυλά σας θα κάνει την εργασία.

Μάσκες φρούτων και λαχανικών (βερίκοκα, φράουλες, αγγούρια, κόκκινη σταφίδα).

Ξινή μάσκα κρέμας. Μην ξεπλύντε αυτήν την μάσκα εντελώς, να την αφαιρέσετε ήπια και κατόπιν εφαρμόστε ένα moisturizer. Για το ελαιούχο δέρμα - χρησιμοποιήστε το χυμό λεμονιών πρίν εφαρμόσεται τη μάσκα.

Ο φυσικός χυμός μαϊντανού (ή έγχυση μαϊντανού) που αναμιγνύονται με την ίδια ποσότητα χυμού λεμονιών, ο χυμός από πορτοκάλι, και ο χυμός κόκκινων σταφίδων κάτω από την αγαπημένη κρέμα σας θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε τις φακίδες σας αόρατες.

Τελευταίο αλλά όχι ασήμαντο αυξήστε την εισαγωγή βιταμίνης C σας! Καθιστά το δέρμα σας λιγότερο ευαίσθητο στον ήλιο. Τα τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C περιλαμβάνουν τα εσπεριδοειδή, τα μήλα, τα πράσινα κρεμμύδια, τη μαύρη και κόκκινη σταφίδα, rosehip τσάι.

Να γνωρίζεις ότι μερικοί τύποι αποχρωματισμών δερμάτων οφείλονται στις εσωτερικές αναταραχές. Οι ορμονικές ή μεταβολισμού αναταραχές φτωχού συκωτιού, υπερδραστήριος θυροειδής μπορούν να είναι οι ελλοχεύοντες λόγοι για τα unsightly καλλυντικά προβλήματα. Εάν αυτό συμβαίνει, άρχισε τη θεραπεία από εκεί.

http://www.rotise.gr/erotisi/pos-mporo-na-exafaniso-tis-fakides-sto-prosopo-moy.html#ixzz18STQKE1s

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου