Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Πώς να συνδυάσω: Τη λεοπάρ τσάντα !!!


Κράτα στο χέρι την πιο δυνατή τάση

Το λεοπάρ ανήκει στους πρωταγωνιστές της επόμενης σεζόν. Φορέματα, παλτό, παπούτσια και τσάντες, μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Αν δεν θέλεις να τολμήσεις την επένδυση ενός λεοπάρ παλτό ή απλά δεν θες να περιμένεις να έρθουν τα κρύα για να υιοθετήσεις την τάση, τότε στόχευσε σε μια τσάντα με animal prints που θα είναι περισσότερο ...του χεριού σου.

Tips:
Η ασφαλής οδός: άφησέ τη να λάμψει πάνω σε ένα μαύρο ή καμηλό καμβά. Το καμηλό κάνει comeback φέτος και το total black look δεν έφυγε ποτέ από την επικαιρότητα. Και τα δύο χρώματα, συνοδεύουν άψογα μια λεοπάρ τσάντα και το αποτέλεσμα είναι εγγυημένα κομψό.

Για τους πιο δυνατούς λύτες: το contrast χρωμάτων πάντα εντυπωσιάζει και τραβά τα βλέμματα. Αν η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται σε καλά επίπεδα, δοκίμασε να συνδυάσεις το λεοπάρ τσαντάκι σου με ένα σμαραγδί φόρεμα ή ένα μωβ πουλόβερ. Δυνατές αντιθέσεις για δυνατές εμφανίσεις.

Για τις αθεράπευτα chic: casual μεν, εντυπωσιακό δε. Για τις γυναίκες που δεν αποχωρίζονται την άνεση αλλά και τη κομψότητα η συνταγή έχει ως εξής: βάλε το σκούρο σου denim, τη chic σου μαρινιέρα, μοκασίνια και συμπλήρωσε με μια ευρύχωρη λεοπάρ τσάντα.

Για τις country-lovers: το φθινόπωρο έρχεται, και εμείς απαρνιόμαστε τα γαλανά νερά για όμορφες βουνοκορφές. Δοκίμασε να φορέσεις ένα τουίντ παντελόνι ιππασίας, με ένα πλεχτό πουλόβερ στα χρώματα του καφέ ή της καραμέλας και αναβάθμισέ τα με τη λεοπάρ τσάντα σου.

• Η λεοπάρ τσάντα μπορεί να σε συνοδεύσει και στις πιο ροκ εμφανίσεις σου, όταν το δερμάτινο τζάκετ, τα booties και τα aviator σου θα πρωταγωνιστούν.

• Ακόμα και για τις ώρες γραφείου, δοκίμασε να συνοδεύσεις το γκρι cigarette παντελόνι σου και το ριγέ-γαλάζιο πουκάμισό σου με τη τσάντα σε λεοπάρ μοτίβα.

• Στη πασαρέλα ο Roberto Cavalli την έδειξε πλαισιωμένη με διάφορα prints αλλά στη καθημερινή ζωή μία τέτοια εμφάνιση δεν είναι πάντα εύκολη.Τόλμησέ το αν διαθέτεις έντονη προσωπικότητα και στυλ.

• H επένδυση της fashionista για φέτος θα μπορούσε να είναι η λεοπάρ εκδοχή μιας διάσημης it-bag όπως η Alexa του οίκου Mulberry, η Jackie του οίκου Gucci ή η Peek-a-boo του οίκου Fendi.

Stylista says: Κάνε focus στην ποιότητα της τσάντας. Το λεοπάρ όσο εύκολα μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου classy τόσο εύκολα μπορεί να τη κάνει trashy! Γι’ αυτό εμπιστεύσου οίκους που φέτος λανσάρουν υπέροχες τσάντες με animal prints, ανάμεσά τους και οι: Mulberry, D&G, Fendi, Prada, Gucci.

www.stylista.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου