Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

8 στάσεις από τσόντα που θέλουν προσόντα

Το σκαμπίλι! Η σφύρα! Το κουτάλι! 69 στα όρθια Επί προσωπ(ικ)ού! Βαθύ λαρύγγι! Α-Level και ΑΤΜ! Αυτές τις στάσεις ή τις κάνεις με προσοχή ή τις αφήνεις στο Βαρβάτο.


Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες! Είναι μια φράση που την έχεις ακούσει δεκάδες φορές αλλά όταν πρόκειται για τσόντες δε λες να βάλεις μυαλό. Σε τρώει να τις δοκιμάσεις. Η αλήθεια είναι κάποιες μπορείς να τις κάνεις αν διαθέτεις την απαιτούμενη τεχνική και τη σωστή προσέγγιση. Αλλιώς άστες στους επαγγελματίες...


Το σκαμπίλι
Να μην περιγράφω τα αυτονόητα τώρα. Ξέρεις. Το ‘χεις δει τόσες φορές στις ταινίες, οι πρωταγωνίστριες σου μοιάζουν να το θέλουν απεγνωσμένα αλλά δεν έχεις ιδέα γιατί γίνεται στην πραγματικότητα. Μια εξήγηση είναι ότι ο πρωταγωνιστής πρέπει να διατηρείται ντούρος πάση θυσία οπότε προσπαθεί να πετύχει τη διέγερση μηχανικά. Μια άλλη εξήγηση είναι ότι το ζητά ο σκηνοθέτης γιατί έχει το συμβολισμό της υποβάθμισης / υποταγής μας. Εσύ τώρα ούτε πρωταγωνιστής είσαι, ούτε σκηνοθέτης στο κρεβάτι σου. Αν το επιχειρήσεις φρόντισε να έχεις πάρει το πράσινο φως –δεν είμαστε λίγες οι γυναίκες που γουστάρουμε- αλλά βεβαιώσου πρώτα. Αλλιώς, θα φας κόκκινη.


Η σφύρα (αλλιώς και πασαλομπήχτης) 


Η γυναίκα στηρίζεται στο πάτωμα με τους ώμους και τα πόδια ψηλά. Η πλάτη της ακουμπάει στην άκρη του καναπέ. Εσύ σφυροκοπάς από πάνω σαν βάζεις τον πάσαλο της ομπρέλας στην άμμο. Με τα πόδια σε γωνία! Μάθε, όμως, ότι αυτή η στάση είναι ιδιαίτερα επώδυνη για μας τις γυναίκες και μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς στον αυχένα. Άσε που δεν είναι και ιδιαίτερα βολική για σένα, αν η σφύρα σου δεν έχει το απαιτούμενο μήκος. 


69 στα όρθια 
Εδώ μιλάμε για τη στάση των πρωταθλητών στην άρση βαρών. Μόνο που ο εσύ πρέπει να είσαι βαρέων βαρών και εμείς κατηγορία φτερού για να γίνει κάτι. Ακόμα και αν σηκώνεις το βάρος της γυναίκας σου χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία, θα πρέπει να την κρατάς πολύ προσεκτικά και πολύ σφιχτά. Οπότε όλη την ώρα θα σκέφτεσαι «μη σου πέσει». Και όταν σκέφτεσαι πολύ ώρα τότε είναι που θα «σου πέσει». Άσε που αυτή θα βλέπει τον κόσμο ανάποδα με όλο το αίμα στο κεφάλι και όχι εκεί που πρέπει.

Το κουτάλι 


Να διευκρινίσουμε κάτι πρώτα. Το κουτάλι μεταξύ εραστών γίνεται γιατί θέλουμε αγκαλίτσα στην αρχή της σχέσης, ύπνο στα προχωρημένα στάδια, ή δε θέλουμε να σου κάτσουμε στα τέσσερα κατευθείαν μην και μας πεις… ξέρεις! Το κουτάλι μεταξύ σταρ γίνεται για να μπορεί η κάμερα να τραβάει ανεμπόδιστα. Εσύ λοιπόν πρέπει να βρεις μια λεπτή ισορροπία. Μην το παρακάνεις στην αγκαλίτσα γιατί θα μας πάρει και τους δύο ο ύπνος, περίμενε δύο τρία λεπτά πριν μας γυρίσεις στα τέσσερα και περίμενε αρκετά μέχρι να γίνεις ο πρωταγωνιστής της δικής σου ταινίας. 


Επί προσωπ(ικ)ού 


Για τη βιομηχανία του θεάματος είναι όλα τα λεφτά. Αυτό που αποκαλούν «money shot». Ο σταρ της ταινίας μαρκάρει το πρόσωπο της σταρ όπως τα σκυλιά τα δέντρα! Στην πραγματικότητα όμως στις περισσότερες γυναίκες δε μας αρέσει. Προτιμούμε αλλού. Και σε καμιά δεν αρέσει στα μάτια. Τσούζει! Εκτός και αν δε στο ‘πε κανείς.


Το βαθύ λαρύγγι

Είναι η στάση που έγινε διάσημη με την ομώνυμη ταινία της δεκαετίας του 1960. Η πρωταγωνίστρια ανακάλυψε ότι η κλειτορίδα της ήταν στο λαιμό και από τότε έγινε ο χαμός με ένα deep throat τουλάχιστον σε κάθε παραγωγή έκτοτε. Η «ατυχία» είναι ότι οι κλειτορίδες μας είναι ακόμα στη θέση τους και το «βαθύ λαρύγγι» αποκύημα φαντασίας. Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και αν η πρωταγωνίστρια του κρεβατιού σου βλέπει θετικά τις δοκιμές, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να βυθίζεσαι σταδιακά. Μέχρι εκεί που σε παίρνει!

Α-Level σφυροκόπημα 

Οι «πανελλήνιες» που λέμε εδώ στο Ελλάvτα. Οι εξετάσεις που πρέπει να περάσουμε για να μπούμε στο top 5 των σεξουαλικών σου εμπειριών. Η αλήθεια είναι όμως ότι πονάει. Όσο μαστόρι και να ‘σαι. Είτε στα τέσσερα, είτε ιεραποστολικό, είτε κουταλάτο. Γι’ αυτό το κάνε την προετοιμασία σου, έμπα προσεκτικά αλλά το σφυροκόπημα… άστο!

ΑΤΜ

Όχι δεν πρόκειται για το μηχάνημα που παίρνεις χρήματα από την τράπεζα. Η ακριβής έκφραση είναι Ass To Mouth και για να γίνει χρειάζεται πολύ προετοιμασία που μάλλον κανείς από τους δύο σας δε θα είναι διατεθειμένος να κάνει. Επίσης στην πραγματικότητα γίνονται πολλά μοντάζ, αφαιρούνται σκηνές και άλλα πολλά σκηνοθετικά τερτίπια προκειμένου να μην βγουν τα άπλυτα στη φόρα. Μια λύση είναι το προφυλακτικό αλλά πόσα να αλλάξεις. Οπότε άστο! Εντελώς λέμε!


http://pantocratoria.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου