Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Τα 6 μυστικά του ντεμακιγιάζ ματιών!!!


Καθημερινά, η μισή αλήθεια κρύβεται στην σωστή, μαεστρική και κομψή διαχείριση των χρωμάτων και των υφών προκειμένου να αναδείξετε έξυπνα και κυρίως εύκολα το σχήμα των ματιών.

Η άλλη μισή όμως κρύβεται στην άψογη διαδικασία αφαίρεσης του μακιγιάζ προκειμένου η ευαίσθητη και παράλληλα στρατηγικής σημασίας περιοχή των ματιών να δέχεται τη μέγιστη δυνατή περιποίηση η οποία διαδοχικά θα εξασφαλίσει την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Τηρείστε με ευλάβια τους 6 απλούς κανόνες-το ίδιο κάνει σύσσωμο και το star system- όπως έχουν θεσπιστεί διεθνώς από τους γκουρού του μακιγιάζ και κατά συνέπεια του ντεμακιγιάζ.


1. Μην πέφτετε ποτέ -μην το επιχειρήσετε ούτε για μία μέρα- για ύπνο χωρίς πρώτα να έχετε αφαιρέσει ολοκληρωτικά το μακιγιάζ όσο αργά κι αν έχετε επιστρέψει-συνήθως κουρασμένη- στο σπίτι.

2. Χρησιμοποιήστε ένα πλούσιο, κρεμώδες και ταυτόχρονα ενυδατικό γαλάκτωμα για να αφαιρέσετε το υπερβολικό χρώμα από το καπάκι των κινητών βλεφάρων και τα σημεία κάτω από το τόξο των φρυδιών.

3. Επιλέξτε δύο απαλούς ειδικούς δίσκους ντεμακιγιάζ από συμπιεσμένο βαμβάκι -έναν για κάθε μάτι- οι οποίοι δεν κολάνε πάνω στην επιδερμίδα και κάνοντας κυκλικές κινήσεις πάντα με την φορά άπό τους δείκτες του ρολογιού ώστε να τονώσετε την κυκλοφορία του αίματος αφαιρέστε το μακιγιάζ και από την υπόλοιπη περιοχή αποτρέποντας τυχόν ερεθισμούς και πρήξιμο.

4. Επιστρατεύστε μια ειδική λοσιόν για να απομακρύνετε την μάσκαρα από τις βλεφαρίδες και απλώστε τόσο στις πάνω όσο και τις κάτω βλεφαρίδες ένα ειδικό διάφανο τζελ το οποίο τις θρέφει, τις τονώνει και τις ενυδατώνει.

5. Απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα από χρώμα το οποίο επίμονα "κατοικοεδρεύει" στο εσωτερικό περίγραμμα των ματιών με μια μπατονέτα την οποία θα έχετε πρώτα βουτήξει στο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ. Εναλλακτικά, αν σας έχει τελειώσει το σχετικό προιόν μπορείτε να κάνετε το ίδιο με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε μια τονωτική λοσιόν προσώπου. Προσοχή, μην χρησιμοποιείτε την ίδια μπατονέτα και για τα δύο μάτια.

6. Για ένα 100% γρήγορο και σωστό αποτέλεσμα όταν βρίσκεστε "εκτός έδρας" ή επιδιώκετε το ταχύτερο δυνατό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε ειδικά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ σχεδιασμένα αποκλειστικά για το σημείο των ματιών.

7. Ολοκληρώστε με την απαραίτητη ενυδάτωση απλώνοντας ταμποναριστά με τα δαχτυλά σας μια λεπτόρρευστη κρέμα με θρεπτική δράση ενισχυμένη με μια φόρμουλα ενάντια στις ρυτίδες έκφρασης। Ταυτόχρονα, περιποιηθείτε τις βλεφαρίδες καθώς πριν πέσετε για ύπνο μπορείτε να τις "ντύσετε" με ένα απαλό στρώμα από βαζελίνη η οποία θα τις ενυδατώσει και θα τις ενδυναμώσει χαρίζοντας τους μια glossy όψη όταν ξυπνήσετε.

www.myself.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου