Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Σβήστε τις σακούλες ματιών σε 2 λεπτά


Η κατακράτηση υγρών, η κούραση, η φωτοευαισθησία και τα γονίδιά σας μπορούν να ευθύνονται για το αντιαισθητικό πρήξιμο στο στρατηγικής σημασίας σημείο των ματιών.

Καταπολεμήστε άμεσα το σύνηθες anti-beauty effect ( 1 στις 4 γυναίκες υποφέρουν από σακούλες στα μάτια) με δραστικούς τρόπους που απαιτούν μόνο αποφασιστικότητα και τις σωστές κινήσεις.







1. Για να ξεπρήξετε σε χρόνο dt τα μάτια δημιουργήστε κομπρέσες διπλώνοντας στη μέση δύο δίσκους καθαρισμού από βαμβάκι ,τον καθένα ξεχωριστά, βρέχοντας τους με λίγο γάλα και βάζοντας τους για 60 δευτερόλεπτα στην κατάψυξη ώστε να παγώσουν. Κατόπιν τοποθετήστε τους κάτω από τα μάτια και αφήστε τους εκεί για 120 δευτερόλεπτα.
2. Βάλτε συστηματικά στην κατάψυξη φακελάκια από τσάι ή χαμομήλι τα οποία έχουν πρώτα χρησιμοποιηθεί. Όταν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, αφήστε τα σε θερμοκρασία δωματίου για 2 λεπτά και μετά ακουμπήστε τα πάνω στα κλειστά βλέφαρα. Η τανίνη του τσαγιού περιορίζει το πρήξιμο.
3. Οι ειδικές φαρμακευτικές αλοιφές για τις αιμορροΐδες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως κρέμες προσώπου καταπολεμώντας επιτυχώς τις ρυτίδες, το «σακούλιασμα» κάτω απ’ τα μάτια και τη χαλαρότητα στην επιδερμίδα। Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.
www.myself.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου