Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

"Καυτή" βραδιά σεξ αν πάρει η Μπαρτσελόνα το πρωτάθλημα!


Αυτή είναι οπαδός αποφασισμένη για όλα! Η αναφορά γίνεται φυσικά για την γεννημένη στην Κολομβία (στην Μπαρανκίγια, πόλη στην οποία έχει γεννηθεί και η συμπατριώτισσά της και σύντροφος του Πικέ, Σακίρα) και με καναδικές ρίζες, Τζανέιρα Βεντούρα, η οποία προχώρησε σε μία άκρως τολμηρή υπόσχεση για χάρη των οπαδών της Μπαρτσελόνα και μόνο.

Αυτό ήταν να προσφέρει μία βραδιά σεξ σε κάποιο φίλο των "μπλαουγκράνα", εάν η ομάδα τους κατακτήσει στο τέλος της σεζόν το πρωτάθλημα, με την 27άχρονη να αυτοχαρακτηρίζεται ως "σκληροπυρηνική φαν της Μπάρτσα" και να δηλώνει -χωρίς περιστροφές- με συνέντευξή της στη Mundo Deportivo:

"Εάν πάρουμε φέτος το πρωτάθλημα, δίνω δημόσια υπόσχεση ότι θα περάσω μία νύχτα πάθους με όποιοδήποτε μέλος ή υποστηρικτή της Μπαρτσελόνα το επιθυμεί".

Σε περίπτωση που υπάρχουν απορίες για το πως μπορεί κάποιος να πιστοποιήσει πως είναι φίλος της Μπαρτσελόνα για να κερδίσει το "βραβείο" του από την Τζανέιρα Βεντούρα, έδωσε τις κατάλληλες διευκρινίσεις:

"Πως μπορούν να αποδείξουν ότι υποστηρίζουν την ομάδα; Είναι εύκολο, δείχνοντάς μου την κάρτα μέλους ή φωτογραφίες και εισιτήρια από έναν αγώνα.

Θα πρέπει απλά να επικοινωνήσουν μαζί μου μέσω της ιστοσελίδας μου".

Η 27άχρονη πορνοστάρ, έζησε τα πρώτα χρόνια της ζωής στην Ισπανία και τώρα ζει στο Τορόντο, ενώ στη συνέντευξη που έδωσε φρόντισε να αποκαλύψει και άλλες "πικάντικες" λεπτομέρειες αναφορικά με το πάθος της για την ομάδα της Καταλονίας:

"Είμαι φαν της Μπαρτσελόνα από μικρή. Αγαπώ την ομάδα, τον τρόπο που παίζει, και πάνω από όλα, αγαπώ τους παίκτες.

Οι πιο σέξι είναι οι Μέσι, Τσάβι και Πουγιόλ".

Η "τρέλα" που έχει με τη Μπαρτσελόνα την έχει οδηγήσει στο να ονομάζει τις δύο γάτες της "Λέο" και "Μέσι", τιμής ένεκεν στο μεγάλο αστέρι των Καταλανών, ενώ όπως εκμυστηρεύτηκε σχεδιάζει να κάνει τατουάζ το όνομα του Αργεντινού επιθετικού σε ένα "μυστικό μέρος" του σώματός της όταν επιστρέψει το 2013 στην Ισπανία.

Τι θα γίνει όμως όταν βρεθεί ο... τολμηρός φίλος της Μπαρτσελόνα που θα θελήσει να περάσει μαζί της μία νύχτα πάθους για να γιορτάσουν μαζί την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Θα κλειδωθούμε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο μέσα σε ένα ξενοδοχείο, θα φέρουμε σαμπάνια και φράουλες στη σουίτα... αλλά ο πρώτος που θα φύγει πληρώνει!

Φυσικά, δεν έχω πρόβλημα αν η τυχερή φίλαθλος είναι και γυναίκα. Άλλωστε με τρελαίνουν οι γυναίκες στο κρεβάτι", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο φινάλε της συνέντευξης, η Κολομβιανή φαν της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε το όνειρό της να γίνει η "επίσημη πορνοστάρ" της αγαπημένης της ομάδας ενώ εξέφρασε την επιθυμία της να την καλέσει ο πρόεδρος Σάντρο Ροσέλ για να δουν μαζί ένα ματς των Καταλανών στο "Καμπ Νόου".

Εννοείται φυσικά πως από τη στιγμή που έδωσε αυτή την τολμηρή... υπόσχεση, η Τζανέιρα Βεντούρα είδε τους ανθρώπους που την ακολουθούν στο Twitter να αυξάνονται δραματικά, και να έχουν ξεπεράσει αυτή τη στιγμή τους 6.000!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου