Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Love games: Κάντης δώρο ένα ...στριπτήζ

shutterstock_47724955Προτού πάμε στο know how της υπόθεσης, να ξεκαθαρίσουμε δυο πράγματα: 

Πρώτον: Εννοείται πως το στριπτήζ είναι ΚΑΙ αντρική υπόθεση. Η τέχνη της αποπλάνησης μέσω της αργής βασανιστικής ιεροτελεστίας του στριπτήζ ενεργεί το ίδιο ερεθιστικά στις γυναίκες όσο και σε σένα. Απλά οι γυναίκες πρέπει να ειναι “στη φάση” για να το χαρούν, ενεργοποιώντας την ηδονή της όρασης, κάτι που σε σένα γίνεται αυτόματα αναπάσα ώρα και στιγμή. Άρα πρέπει να τις προετοιμάσεις.

Δεύτερον: Ως άντρας ξεκινάς με ένα χάντικαπ – το σώμα σου δεν είναι φτιαγμένο τόσο για να προσελκύει, όπως είναι το γυναικείο. Ακόμα κι αν υποθέσουμε πως δεν έχεις ίχνος από παχάκια και ψωμάκια και είσαι φέτες από τη γυμναστική (που δεν παίζει, το ξέρουμε) όπως και να 'χει το σώμα σου δεν έχει τη χάρη μιας λυγερόκορμης κοπέλας. Είσαι λίγο δύσκαμπτος, λίγο άχαρος, λίγο μονοκόμματος, δε χρησιμοποιείς μακιγιάζ ή περίεργα εσώρουχα για να κρύψεις ή να τονίσεις. Όλα αυτά πρέπει να τα προσέξεις, κρύβοντας επιμελώς τα μειονεκτήματα και αντιθέτως τονίζοντας τα πλεονεκτήματά σου. Διότι το στριπτήζ είναι ακριβώς αυτό: Πλασάρεις καλά ό,τι έχεις να “πουλήσεις” στον άλλο σε σεξουαλικό επίπεδο. Εδώ ομως οφείλεις να σεβαστείς αυστηρά τους κανόνες του αντρικού στιλ. ΟΚ, αρκετά με τη θεωρία, πάμε στην πράξη. 

Βήμα 1: Χαμήλωσε τα φώτα ή άναψε κεριά, που δημιουργούν σκιές. Το άπλετο φως είναι ό, τι πιο ασέξουαλ. Τονίζει τα πάντα. Βάλε μουσική, ει δυνατόν όχι τα γνωστά ξενέρωτα τύπου Barry White ή Joe Cocker που μαρτυρούν έλλειψη φαντασίας. Αν την δεις αρχικά να είναι ελαφρώς μουδιασμένη ή αμήχανη, μη δώσεις σημασία. Όπως καταλαβαίνεις είναι απόλυτα φυσιολογικό. 

Βήμα 2: Το στριπτήζ θέλει σίγουρες, αποφασιστικές, κοφτές κινήσεις. Ειδικά το αντρικό. Έχεις σκεφτεί πώς θα σου φαινόταν μια stripper που δυσκολεύεται να βγάλει το σουτιέν της; Βγάλε το πανωφόρι σου με μια κίνηση, με το ένα χέρι, ή άφησέ το να πέσει στο πάτωμα. Μη διανοηθείς το μαζέψεις. Εκείνη τη στιγμή το μόνο που σε νοιάζει είναι εκείνη. 

Βήμα 3: 
Βγάλε το μπλουζάκι σου. Μην κουνιέσαι πολύ. Καθώς το βγάζεις, σκύψε ελαφρά με μια περιστροφή γύρω από τον εαυτό σου, αφήνοντάς την να θαυμάσει φευγαλέα τα οπίσθιά σου (ναι, μην το ξαναλέμε, οι γυναίκες χαζεύουν τον κ... μας περισσότερο απ' ό,τι εμείς τους δικούς τους) αλλά και το φούσκωμα στο παντελόνι σου που δείχνει πόσο πολύ τη θέλεις. Δε θα προσβληθεί καθόλου, μη φοβάσαι. 

Βήμα 4: 
Βγάλε κάλτσες και παπούτσια, τώρα που είναι καιρός. Αντίθετα με τις γυναίκες, που όταν μένουν γυμνές με καλσόν και τις ψηλοτάκουνες γόβες σε στέλνουν αδιάβαστο, το να μείνεις εσύ γυμνός μόνο με τις κάλτσες και τα loafers είναι ...άστα να πάνε. Βγάλτα τώρα, με σχετικά γρήγορες κινήσεις, αλλά χωρίς να χάσεις την ισορροπία σου. 
Δούλεψε αργά με το πουκάμισο. Ξεκούμπωνε τα κουμπιά αργά, κοιτώντας την κατευθείαν στα μάτια, κουνώντας ελαφρά (ελαφρά!) τους γοφούς. Η κίνηση των γοφών προσομοιώνει την κίνηση κατά το σεξ. 

Βήμα 5: 
Βγάλε το φανελάκι -αν φοράς- με τις ίδιες κινήσεις όπως και το μπλουζάκι. Αργά όμως. Είναι μια κρίσιμη στιγμή: Οταν το βγάλεις, κούνησέ το μπροστά της και πέταξέ της το. Το φανελάκι και το T-Shirt που φοριούνται κατάσαρκα είναι φετίχ για τις γυναίκες, επειδή έχει το ιδιαίτερο “άρωμά” σου.

Βήμα 6: 
Φτάσαμε στο πιο δύσκολο τεχνικά σημείο: Σειρά έχει το παντελόνι. Είναι το πιο δύσκολο ρούχο για να βγει όταν είσαι όρθιος, γι αυτό απαιτείται συντονισμός κινήσεων. Συμβουλεύουμε να αποσπάσεις την προσοχή της κοιτώντας την στα μάτια, στέλνοντάς της φιλιά, γλείφοντάς τα χείλη σου, ώστε να μην παρατηρεί την όποια δυσκολία παρουσιαστεί. Αν φοράς άνετο παντελόνι, μπορείς να το βγάλεις όρθιος, αλλά αν φοράς στενά τζιν, καλύτερα κάτσε σε καρέκλα.

Βήμα 7: 
Εχεις μείνει με τα εσώρουχα, και το καλό που σου θέλουμε είναι να είναι τα σωστά εσώρουχα, αλλιώς το σταματάμε εδώ και πάμε σπίτια μας. Εδώ θέλει να παίξεις κατενάτσιο. Δε βιαζόμαστε. Είμαστε στο σημείο μηδέν. Κάντην να φωνάζει, να παρακαλά από μέσα της, να χειροκροτεί. Γύρνα αργά για να ξαναδεί την “πίσω κίνηση” που διαθέτεις, γύρνα μπροστά, κοίτα κι εσύ το εξόγκωμα που έχει δημιουργηθεί. Κάνε βήματα προς εκείνη και ξανά πίσω, απομάκρυνέ το ελαφρώς από το σώμα σου και κατέβασε το ελάχιστα ώστε να φανεί η κορυφή του πέους. Κατόπιν την κρίσιμη στιγμή βγάλτο και πέταξέ το προς εκείνη. Είναι το έπαθλό της.

Συμπληρωματικά: 1) Είναι πολύ ερεθιστικό για εκείνη να της ζητήσεις να σε ξεκουμπώσει, ή να σου τραβήξει τη ζώνη κ.λπ. Της δίνεις τον έλεγχο κι αυτό θα της αρέσει περισσότερο.
2) Δεν χρειάζεται να στο πούμε: Ρουφιέσαι όλη την ώρα και δεν το ξεχνάς καθόλου. Ακόμα και η πιο καλλονή στριπτηζέζ και ο πιο χτισμένος μποντιμπίλντερ κάνει το ίδιο. Όλα είναι θέμα εικόνας και εντύπωσης. Το στομαχάκι τραβιέται προς τα μέσα, απαράβατος κανόνας.
3) Τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό και προηγείται όλων των άλλων. Λίγη προπόνηση δε βλάπτει. Πρόβαρε τις κινήσεις σου μπροστά από ένα καθρέφτη πριν δώσεις παράσταση. Πρόβαρε στην αρχή χωρίς μουσική, και κατόπιν με τη μουσική που θα επιλέξεις τελικά ως το ερωτικό σου soundtrack. Ξανά και ξανά και ξανά. Μη βαρεθείς, αξίζει τον κόπο, στο εγγυόμαστε...



menslounge.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου