Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Εσύ τολμάς;

Ολοι μας φαντασιωνόμαστε βραδιές άγριου σεξ, αλλά το τι σκεφτόμαστε απέχει πολύ από αυτό που κάνουμε τελικά. Τα πράγματα όμως ίσως αλλάξουν από απόψε κιόλας. Αφησέ μας να σου λύσουμε τα χέρια δένοντάς τα.
Βίτσια: και μόνο το άκουσμα της λέξης σε καθηλώνει μπροστά σε πολλές νοητές εικόνες: latex εσώρουχα, slave sets με αλυσίδες που κρατάνε τα χέρια της εγκλωβισμένα, μπάλες στο στόμα, μαστίγια και ατμόσφαιρα κρονεμπεργκικής ταινίας, που μυρίζει δέρμα από μέτρα μακριά.
Αναρωτιέσαι ποιος θέλει να μπει σε αυτόν τον κόπο; Και γιατί; Οι περισσότεροι από εσάς τους άντρες είσαστε πλάσματα με απλό κι εύκολο λογισμικό. Ξέρετε τι σας αρέσει και σας αρέσει αυτό που ξέρετε, οπότε απαρνιέστε την προοπτική να αφήσετε πίσω τη στάση που μεγάλωσε γενιές και γενιές για κάτι που θέλει προσπάθεια, φαντασία, πάθος και που πολύ πιθανό να σας στείλει και σε κάποιο διανυκτερεύον φαρμακείο.
Από την άλλη, δεν λέω, δίκιο έχεις. Θέλεις κάτι που θα σου θυμίζει λιγότερο το Dungeons and Dragons στην ερωτική σου ζωή. Κάτι πιο καθαρό, λιγότερο εξαναγκαστικό, με περισσότερη πλάκα και λιγότερο φόβο. Ετσι δεν είναι; Για παράδειγμα, να δεις τη γυναίκα σου ντυμένη cheerleader και σένα αθλίατρο, που θες να της παράσχεις τις πρώτες βοήθειες. Σου άρεσε; Το ήξερα. Οπως κατάλαβες, δεν σου προτείνω να πέσεις κατευθείαν στα βαθιά και να το παίξεις Καλιγούλας. Ξεκίνα με μικρά βήματα που θα σε κάνουν να πεις Αντίο Ρουτίνα.
Κι αν φοβάσαι μήπως φας καμιά χυλόπιτα ή σου βγει το όνομα, σου λέω προχώρα. Σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα του MΗ, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 2.000 γυναίκες, οι κυρίες περιμένουν από τους κυρίους να τους γίνει η πρόταση. Οσα θα διαβάσεις παρακάτω αποτελούν έναν οδηγό για αρχάριους στις πιο απλές μορφές των kinky απολαύσεων. Αν θες να πέσεις στα σκληρά, πετάξου μέχρι τη Γερμανία ή την Ιαπωνία.
BDSM
Μην αφήσεις αυτό το αντισεξουαλικό ακρωνύμιο να σε ξενερώσει. BDSM σημαίνει bondage (σεξουαλική σκλαβιά-δέσιμο), domination (κυριαρχία), submission (υποταγή) και masochism (μαζοχισμός). Για τώρα, τουλάχιστον, ας μιλήσουμε για το B και το D, τα οποία έχουν πολλούς περισσότερους θαυμαστές απ' όσο νομίζεις. Ξέρω ελάχιστες γυναίκες που λένε ότι δεν τους αρέσει να τις δένουν μία στις τόσες στο κρεβάτι. Ετσι, για το fun της υπόθεσης.
Η Αμαλία, 27 χρόνων, πρώην πωλήτρια διαφήμισης, μου τα λέει όλα: «Είμαι γεμάτη αυτοπεποίθηση γυναίκα καριέρας. Η αίσθηση του να είμαι αβοήθητη και υπό την κυριαρχία κάποιου άλλου, με κάνει να αισθάνομαι φοβέρα. Μπορώ να πω ότι με ανάβει». Δεν θα μπορούσε να είναι η κοπέλα σου; Οι γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα δήλωσαν ότι το bondage είναι αυτή η μορφή του μη παραδοσιακού σεξ που τις ενθουσιάζει περισσότερο (δες τα σχετικά αποτελέσματα στο τέλος του άρθρου και θα καταλάβεις).

«Μία γυναίκα νιώθει κατακυριευμένη ερωτικά ενώ ταυτοχρόνως είναι περιορισμένη κι αυτό πολλές το βρίσκουν τρελά παθιασμένο» λέει η Carol Queen σεξολόγος και ιδιοκτήτρια των Good Vibrations. «Οι γυναίκες ανέκαθεν αναλάμβαναν το ρόλο του αντικειμένου του πόθου και με το δέσιμο και την όλη χαλιναγώγηση ανακαλύπτουν τον τρόπο να δείξουν τις υποκριτικές ικανότητές».

Στην αρχή: Κατά τη διάρκεια μίας τυπικής συνουσίας σας (το λέω εξευγενισμένα) πιάσε τα χέρια της πάνω από το κεφάλι της. Αν σου δείξει ότι της αρέσει (ρώτα την, ντε), την επόμενη φορά να είσαι προετοιμασμένος για να το πας παραπέρα. Γραβάτες, μεταξωτά μαντίλια ή ένα ζευγάρι ζαρτιέρες σου κάνουν. Δέσ' τη με ελαφρούς κόμπους και δώσε στον εαυτό σου την ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους χώρους της. Κάνε ό,τι είναι να κάνεις, μόνο πιο σιγά.
Το spanking (χτύπημα στον κώλο) μπορεί να ζωντανέψει τα πράγματα. «Πόσο δυνατά πρέπει να τη βαράς εξαρτάται από εκείνη» μας ενημερώνει η Emma Taylor, συγγραφέας του Nerve's Guide to Sex Etiquette. Ξεκίνα με ελαφρύ χτύπημα. Αν γελάσει, γέλα κι εσύ μαζί της. Για να συνεχίσεις, περίμενε να αναστενάξει. Συνέχισε.

Αργότερα: Η Laidie Magenta είναι διάσημη dominatrix της Νέας Υόρκης. Ακολούθησε τις οδηγίες της και μην τη δυσαρεστήσεις: «To BDSM μπορεί να γίνει επικίνδυνο αν έχεις από πάνω σου κάποιον άπειρο και πολύ ενθουσιώδη. Καλύτερα να εφοδιαστείς πρώτα με μερική γνώση και σοφία, ώστε κανένας να μην πάθει κακό». Πριν ξεκινήσεις, συμφωνήστε ποια θα είναι η «λέξη ασφαλείας» ώστε να ξέρετε και οι δύο πότε θα σταματήσετε. «Προτιμήστε άσχετη λέξη και όχι το "όχι" ή "σταμάτα", γιατί αυτές οι δύο είναι μέρη της φαντασίωσης» συμβουλεύει ο σεξολόγος Jamye Waxman. Για παράδειγμα, τα «φιστικοβούτυρο», «καραμέλα» ή «γρανίτα» είναι μια χαρά (εκτός βέβαια κι αν έχετε εμμονή και οι φαντασιώσεις σας περιλαμβάνουν και τα τρία).

Η ιστορία της: «Ολα ξεκίνησαν πολύ φυσικά. Θέλω να πω ότι ο άντρας μου κι εγώ δεν είμαστε οι τύποι που ψάχνουν τα μαγαζιά για να βρουν τις ιδανικές χειροπέδες. Απλώς, μία φορά που κάναμε σεξ μου είπε "μη χρησιμοποιήσεις τα χέρια σου" και αυτομάτως αλλάξαμε επίπεδο. Τη μία φορά μπορεί εκείνος να πιαστεί από το προσκέφαλο και να με αφήσει να του κάνω τα δικά μου και την άλλη τη θέση του να την πάρω εγώ. Μου αρέσει να παίρνει τον έλεγχο και να νιώθω αδύναμη να τον σταματήσω. Είναι η απόλυτη εμπιστοσύνη κι αυτό είναι σέξι».
- Κατερίνα, 31, ιδιωτικός υπάλληλος
Cameras in action
Λοιπόν, θέλεις να την κάνεις μία Χίλτον; Μη χαίρεσαι και πολύ. Μόνο το 15% των γυναικών έχουν βιντεοσκοπήσει τα της κρεβατοκάμαράς τους, κυρίως γιατί φοβούνται μη γίνουν οι επόμενες Πάρις ή άλλα θύματα του web. Αυτό σημαίνει «το να δούμε πώς είμαστε πάνω στην κάψα του πάθους εκπληρώνει τη μεγαλύτερη περιέργειά μας για κάτι που είναι πρωταρχικής σημασίας στη ζωή μας» υποστηρίζει η Candida Royalle, συγγραφέας του How to Tell a Naked Man What to Do. Δοκίμασε την ατάκα της. Δεν υπάρχει, βέβαια, εγγύηση ότι θα δουλέψει.

Αν είναι λίγο δύστροπη, αλλά συνεργάσιμη, δώσε της την κασέτα (εντάξει, το DVD) αμέσως μόλις τελειώσετε ή κατάστρεψέ την αφού τη δείτε μαζί μία φορά και κάνετε το φαν σας. Αν της αρέσει να κρατά πράγματα και μυστικά, κλείδωσέ τη σε χωριστό μέρος, μακριά από τις κόπιες του Ράμπο, από το Πρώτο Αίμα και το Fight Club.

Στην αρχή: «Απεταξάμην τις βιντεοκάμερες». Μπορεί να σκέφτεται ότι αν χωρίσετε, θα παίξεις το DVD από προτζέκτορα στον τοίχο της απέναντι πολυκατοικίας, ότι θα το ανεβάσεις στο Internet, ότι θα το βλέπεις με τους φίλους σου λίγο πριν από το Τσάμπιονς Λιγκ για το γούρι - άσε που μπορεί να νιώθει και λίγο άβολα. Ξεκίνα με τα μαλακά: με μία φωτογραφική (ψηφιακή ή Polaroid, για τους κουλτουριάρηδες).

Αργότερα: Το σεξ είναι ωραίο πράγμα να πειραματιστεί κανείς, αλλά από την άλλη είναι άβολο για τις γυναίκες να το βλέπεις. «Ποτέ μην έχεις σκληρό φωτισμό» μας λέει η Royalle. «Δημιουργεί σκιές και, πέρα από αυτό, τα δυνατά φώτα δείχνουν όλες τις ατέλειες και τις ασχήμιες». Ο Robert Birch, κλινικός σεξολόγος, μας υπενθυμίζει ότι ενώ οι άντρες ερεθίζονται οπτικά «οι γυναίκες είναι περισσότερο του ακουστικού. Οσο υπάρχουν πολλοί ήχοι, μία γυναίκα μπορεί να απογειωθεί».

Η ιστορία της: «Ο σύζυγός μου κι εγώ αγοράσαμε μία ψηφιακή κάμερα για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Καθώς τράβαγε από το ξενοδοχείο το τοπίο βγήκα από την μπανιέρα και άρχιζα να του κάνω για πλάκα στριπτίζ. Οταν το είδαμε εκπλαγήκαμε και οι δύο ευχάριστα. Μπορώ να πω ότι ήταν ερεθιστικό. Την ίδια κιόλας νύχτα στήσαμε την κάμερα (αρκετά μακριά, για να μη φαίνεται σαν φτηνό πορνό) και κάναμε σεξ.
- Ελενα, 25, φιλόλογος
Παιχνίδια ρόλων
Δεν θα σου πω ψέματα: κάθε άνθρωπος που σέβεται και τιμά τον εαυτό του μπορεί εύκολα να νιώσει ηλίθιος κάνοντας αυτόν τον πειραματισμό. Εδώ που τα λέμε κιόλας θέλει μεγάλη ψυχική δύναμη να βγάλεις τα παντελόνια και να φορέσεις, για παράδειγμα, πάνες, φρου φρου και πιπίλα.

Πολλοί διάσημοι ρόλοι (αφεντικό-γραμματέας, δασκάλα-μαθητής, στριπτιζέρ-πελάτης, γιατρός-ασθενής) βασίζονται στη λογική ότι «κάποιος έχει τον έλεγχο και κάποιος άλλος βρίσκεται στο έλεός του. «Σε αυτό υπάρχει μεγάλος δυναμισμός, ακόμα και σε μια υγιή και χαρούμενη σχέση» υποστηρίζει ο Jean Mone, σεξοθεραπευτής στη Νέα Υόρκη. «Επιτρέπουν στη γυναίκα και στον άντρα να αναπαραστήσουν τις φαντασιώσεις τους, με τέτοιον τρόπο που δεν τους κάνει να μοιάζουν ευάλωτοι».

Στην αρχή: Αυτό δεν χρειάζεται να επεκταθεί κι εκτός κρεβατοκάμαρας. «Το αγόρι μου μού έκανε δώρο ένα σετ προκλητικά εσώρουχα, τελείως διαφορετικά από αυτά που φοράω και προτιμώ» μας λέει η Μπέτυ, 24 χρόνων. «Παρ' όλα αυτά, κάθε φορά που τα βάζω νιώθω άλλη γυναίκα στο κρεβάτι - τρομερά σέξι, σίγουρη και δυναμική».

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι σε κοινή θέα, κάνε αυτό: πηγαίνετε χωριστά (με διαφορά 20 λεπτών) σε ένα μπαρ που δεν σας ξέρει κανένας. Προσποιήσου ότι δεν την ξέρεις και θέλεις να την προσεγγίσεις. Αν έχεις και κάποια ιστορία στο κεφάλι σου, πες την, διαφορετικά συστήσου με κάποιο διαφορετικό όνομα, ειδικότητα και background - έχει πλάκα, θα δεις. Πάντα δεν ήθελες να την πέσεις σε μια ξένη; Τώρα μπορείς. «Εχει κάτι το συναρπαστικό να βγάζεις τη σεξουαλική σου ζωή στο προσκήνιο, δημοσίως» υποστηρίζει ο Birch.

Αργότερα: Πήγαινε το κόλπο του μπαρ λίγο πιο πέρα: φόρα ρούχα που δεν έχει ξαναδεί και διαφορετικό άρωμα, καθώς -ως γνωστόν- η μυρωδιά είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη μνήμη. Θέλεις να την κάνεις να ξεχάσει ποιος είσαι.
Αναζήτησε την εφορία και την ευχαρίστηση, αλλά όχι την υστερία. «Είναι Ο.Κ. να γελάς, αλλά καλή ιδέα είναι να βρίσκεσαι και σε sexy mood» μας λέει η Queen. «Αν η εικόνα του εαυτού σου με πειρατικό καπέλο σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα, κράτα αυτόν το ρόλο για το σπίτι». Μην έχεις άγχος: δεν πας για το Οσκαρ, αλλά για μία νύχτα πολύ καλού σεξ.

Η ιστορία της: «Αρχικώς, ήμασταν λίγο ατζαμήδες. Βρισκόμασταν στο μπαρ και σκάγαμε και οι δύο στα γέλια. Μετά όμως που βάλαμε και το σενάριο συνειδητοποιήσαμε ότι όλο αυτό το γεγονός είχε τρομερή δυναμική. Μας πήγαινε κάπου που δεν το περιμέναμε και το αποτέλεσμα ήταν ότι κάναμε τρομερό σεξ. Το παιχνίδι των ρόλων μου επέτρεψε να δείξω μία άλλη πλευρά της προσωπικότητάς μου, που άρεσε και στους δυο μας. Πλέον το κάνουμε κάθε μήνα, τουλάχιστον μία φορά».
- Αθηνά, 24, δημόσιος υπάλληλος

Sex Toys
Μπορεί να μην το ξέρεις, αλλά αυτό που θα σου πω είναι μεγάλο κοινό μυστικό, που το έχουν όλες οι γυναίκες: δοκιμάζοντας σχεδόν όλες τις στάσεις μαζί σου είναι ελαφρώς δύσκολο να επιτευχθεί κλειτοριδική διέγερση, λόγω εργονομικού design του πέους (σημαντική λεπτομέρεια που οδηγεί ντουγρού στον οργασμό). Από την άλλη, τα sex toys μπορούν να χαρίσουν μεγάλες στιγμές απόλαυσης και στους δύο. Ρώτα τη σύντροφό σου, πού ξέρεις, μπορεί ήδη να έχει έναν «Μπάμπη» στο συρτάρι της και, σε παρακαλώ, μη γίνεις από αυτούς που λένε ότι, αν έχει δονητή, τότε ο άντρας θα της είναι αχρείαστος. Το real thing είναι πάντα καλύτερο, χρυσέ μου.
Στην αρχή: Ξεκινήστε με ένα ζεστό μπάνιο και λάδια για μασάζ. Μία φίλη μου, ονόματι Γεωργία και ηλικίας 28 χρόνων, η οποία αισθάνεται άβολα και μόνο στη σκέψη τού μη συνηθισμένου σεξ, μου είπε πρόσφατα: «Μου έχει τύχει να δοκιμάσω κάποιο λιπαντικό ή κάποια smoothy κρέμα σώματος». Μετά κάνε την κίνηση-ματ: αγόρασε μερικά αρωματικά λάδια, κάποιο παιχνίδι και ίσως μερικά kinky εσώρουχα και κάν' της τα δώρο ώστε να περνάει ωραία τον ελεύθερο χρόνο της. Στη Surlulu θα βρεις το Naughty Weekender Kit by Lovers Choice, το οποίο περιέχει ό,τι χρειάζεσαι για να περάσεις ένα απολαυστικό Σαββατοκύριακο με την παρτενέρ σου, δηλαδή ένα λάδι μασάζ, sensual body balm, sizzling body candy που τρώγεται, blindfond για δέσιμο ματιών, επιτραπέζιο παιχνίδι που μοιάζει με μπουκάλα και κεριά (24,25 ευρώ, www.surlulu.com). Αφού εξοικειωθεί με τα καινούργια παιχνίδια της, ζήτα της να τα φέρει ώστε να τα απολαύσετε και οι δύο.

Αργότερα: Για την επίτευξη του ταυτόχρονου οργασμού θα χρειαστείτε τα σωστά αξεσουάρ. «Αν μια γυναίκα χρησιμοποιεί δονητή που ερεθίζει την κλειτορίδα της, μπορεί να φτάσει στην κορύφωση ενώ ο σύντροφός της είναι μέσα της» λέει η Royalle. Βέβαια, για να μην την τρομοκρατήσεις, πήγαινέ τη σιγά σιγά. Υπάρχουν πολύ χαριτωμένα παπάκια, ψαράκια και κραγιόν, τα οποία μπορεί μεν να φαίνονται τελείως girly, αλλά είναι και τελείως kinky αφού δονούνται.
Η ιστορία της: Το αγόρι μου είναι σούπερ στο κρεβάτι, αλλά δεν είναι και πολύ ανοιχτός στους πειραματισμούς. Μία φορά, λοιπόν, πήρα την πρωτοβουλία και του αγόρασα τα Durex Vibrator Rings. Ξέρεις, αυτά που μοιάζουν με δαχτυλίδια για το πέος, αλλά δονούνται για 20 λεπτά περίπου. Του το φόρεσα κι αν εγώ μπορεί να μην ένιωσα τρελή διαφορά, παρ' όλα αυτά ερεθιζόμουν και μόνο με την έκφραση ευχαρίστησης που είχε στο πρόσωπό του.
- Νικολέτα, 25, καθηγήτρια γερμανικών
Επιδειξιμανία 
Μιλάμε για όλες τις μορφές: η κλασική, σεξ σε δημόσια μέρη, σεξ σε ιδιωτικό χώρο με ανοιχτά παράθυρα-πόρτες-κ.λπ., φούστα, αλλά όχι εσώρουχο (το τελευταίο πήγαινε για εκείνη, μη σε δω με καμιά σκωτσέζικη). «Το συναρπαστικό με το να σε βλέπουν έχει να κάνει πολύ με την προσοχή που θέλεις να αποσπάσεις» λέει η Queen.
Στην αρχή: Κλείσε ραντεβού μαζί της και πες της να φορέσει φορεματάκι ή φούστα. Μες στο αυτοκίνητο, στην τουαλέτα, σε κατάστημα ρούχων, στο καφέ, δώστε ο ένας στον άλλο μερικά γρήγορα μίνι σόου. Χρησιμοποίησε κάθε ευκαιρία για να την αγγίξεις μπροστά σε κόσμο. «Βγήκαμε έξω με τους φίλους μας και αποφάσισα να ξεχάσω να βάλω το εσώρουχό μου» μου λέει η Κατερίνα, 27, γραφίστρια. «Μιλούσα με τον απέναντί μου ή προσπαθούσα να δώσω την παραγγελία μου κι εκείνος ήταν δίπλα και μου έβαζε χέρι κάτω από τη φούστα. Σε άλλη περίπτωση, αυτό δεν θα είχε συμβεί, εκτός κι αν είχαμε πιει ή το μπαρ ήταν πολύ σκοτεινό. Χαίρομαι, λοιπόν, που παρεκτραπήκαμε φυσικά».
Αργότερα: Σεξ έξω. «Ο φόβος να σε δουν ξυπνά τις αισθήσεις και σε κάνει να εστιάσεις στη σεξουαλική εμπειρία» λέει η Queen. «Επίσης, επαναφέρει εφηβικές μνήμες, τότε που ως ατίθασα νιάτα είχαμε πολύ λίγη ησυχία και προσωπικό χώρο». Οχι, μη σκέφτεσαι τη μάνα σου.
Η ιστορία της: «Ηταν ό,τι πιο καυτό έχω κάνει ποτέ. O τύπος μου ζήτησε να πιούμε ένα μπουκάλι κρασί στην ταράτσα του σπιτιού του. Το ένα έφερε το άλλο και πριν το καταλάβουμε, το κάναμε στα όρθια με τα πόδια γύρω από τη μέση του.
- Μαρία, 29, ψυχολόγος

menshealth.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου