Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Ο Γιούρι Γκέλερ... συμβουλεύει!!!!




Πώς θα σας φαινόταν αν η αγαπημένη σας ομάδα ζητούσε τις συμβουλές ενός…μένταλιστ για ν’ αποφύγει τον υποβιβασμό; Μάλλον θα λέγατε, «πιάσαμε πάτο, δεν υπάρχει ελπίδα»!

Κι όμως. Αυτό ακριβώς είδαν να συμβαίνει οι χιλιάδες φίλοι της Σουόνσι Σίτυ, όταν οι Ουαλοί κατρακυλούσαν στο βαθμολογικό πίνακα το 2001. Και η διοίκηση της ομάδας, βέβαια, δε ζήτησε τις συμβουλές όποιου κι όποιου μένταλιστ: πήγε στον πιο γνωστό απ’ όλους, το Γιούρι Γκέλερ (φωτό)!!!

Η διάγνωση του διάσημου μένταλιστ (ο ανιψιός του οποίου αγωνιζόταν εκείνο τον καιρό στη Σουόνσι…) ήταν: «Υπάρχουν σατανικές επιρροές στο στάδιο». Κάτι έπρεπε λοιπόν να γίνει!

Η λύση, βρέθηκε: οι Ουαλοί ζήτησαν από ένα θίασο Αφρικανών χορευτών, τουςΚένυαν Μπόις, να έλθουν στο γήπεδο της ομάδας, το Βετς Φιλντ, και να διώξουν τις κακές δυνάμεις με ένα τελετουργικό χορό. Έτσι κι έγινε.

Τη μέρα όμως που οι επίδοξοι σωτήρες της Σουόνσι θα έβγαιναν να χορέψουν στον αγωνιστικό χώρο, συνέβη κάτι αναπάντεχο: ξέσπασε καταρρακτώδης βροχή!!!

Οι Αφρικανοί, υπό αυτές τις συνθήκες, αρνήθηκαν να βγουν στο γήπεδο και να χορέψουν. Η συμφωνία ακυρώθηκε. Η Σουόνσι, στο τέλος της χρονιάς,υποβιβάστηκε

Και μετά, σου λένε να μην πιστεύεις τους μένταλιστ!!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου