Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !?

Κάτι είχε σίγουρα κατα νου ο Παπανδρέου όταν έλεγε απ το βήμα το αξέχαστο σε όλους ... "Λεφτά ...Υπάρχουν". Μια από τις περιπτώσεις στις οποίες αναφερόταν ήταν σίγουρα η δημοτική τηλεόραση και το δημοτικό ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης άσχετα αν ακόμη τότε δεν είχαν βγει τα άπλυτα της TV100 στη φόρα!! 

Για ποια άπλυτα ακριβώς μιλάμε?! Μα για τα 210 άτομα που εργάζονται εκεί και των οποίων οι αμοιβές έφταναν τις 7000 ευρώ μηνιαίως-σύμφωνα με άρθο της εφημερίδας Έθνος της Κυριακής .

Και λέμε έφταναν, γιατί τώρα τα παιδιά  αντιμετωπίζουν όπως ισχυρίζονται σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης και αδυνατούν  να πληρώσουν τους εργαζομένους τους. Επίσης, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, υπάρχουν εργαζόμενοι που δεν εμφανίζονται ποτέ ενώ αντί να αγοράζονται Link, ενοικιάζονται, με αποτέλεσμα να ξοδεύονται χιλιάδες ακόμα ευρώ. Hello?!Πόσα ακόμη να φάτε ρε σεις??Να "μας" φάτε δηλαδη διότι ως γνωστό οι δημοτικοί φορείς μια εισπράττουν από εμάς δημοτικά τέλη για να ζούνε πλουσιοπάροχα με τους δικούς μας οβολούς και μεις να παρακαλάμε να βρούμε δουλειά έστω και με 300 ευρώ το μήνα!! Διότι εν αντιθέση με τον Παπανδρέου...σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης , συμπεριλαμβανομένων των δημοτικών...λένε..."Λεφτά....δεν υπάρχουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου