Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πως να δείχνεις όμορφη χωρίς μακιγιάζ




Μπορεί το να βάφεσαι να σου είναι μια αγαπημένη συνήθεια αλλά όλες οι συνήθεις κάποιες φορές μας κουράζουν, και θες που κ που να βγείς χωρίς να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία.... πούδρα,κονσίλερ,ρουζ ...
Το να βοηθήσεις την φυσική σου ομορφιά να αναδειχτεί, δεν θα σε γλυτώσει μόνο απο κόπο και έξοδα αλλά θα βοηθήσει και το δέρμα σου να ξεκουραστεί λίγο απόλα αυτά τα χημικά.


Βέβαια το πως θα δέιξουμε φρέσκιες και όμορφες δεν είναι μυστικό, όλες ξέρουμε πάνω κάτω, αλλά εδώ θα τα επισημάνω όλα μαζί!


1.Ο καλός ύπνος...
Που ως γνωστόν κάνει καλό δέρμα και σίγουρα βοηθάει στο να μην υπάρχουν αυτές οι απαίσιες μαύρες σακούλες κάτω απο τα μάτια που χρειάζονται κάλυψη μετά.

Oπότε προσπαθείστε να κοιμάστε τουλάχιστον ένα οχτάωρο το βράδυ.



2.Kρύο νερό


Το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να ρίξεις κρύο νερό στο πρόσωπο σου αφού ξυπνήσεις, ή ενναλλακτικά να κάνεις κομπρέσες με κρύο νερό ώστε να ενυδατώσεις το δέρμα σου, και μετά,



την ενυδατική σου κρέμα προσώπου.



3. Τρίτον, απ'την στιγμή που δεν χρησιμοποιείς καλλυντικά για να καλύψεις τις ατέλεις, θα πρέπει να αναδείξεις όσο το δυνατόν περισσότερο τα φυσικά σου χαρακτηριστικά.
Επομένως , φρόντισε τα φρύδια σου να είναι καλοσχηματισμένα και να μην τα αφήνεις καιρό χωρίς να τα βγάλεις,



τα χείλη σου να μην είναι σκασμένα με πετσάκια,
(ένας καλός τρόπος να κάνεις τα σκασμένα χείλη σου και πάλι.....για φίλημα, είναι να βρέξεις την οδοντόβουρτσα και να της ρίξεις λίιγη ζάχαρη, και να κάνεις με αυτήν κυκλικές κινήσεις στα χείλη σου σαν μασάζ.Το κάνω πάντα όταν τα χείλη μου σκάνε και ξαναγίνονται λεία!)




και επίσης το δέρμα σου να είναι καθαρό απο στίγματα και σπυράκια.
( δες μερικές σπιτικές μάσκες εδώ και εδώ)



4. Τέλος, μην ξεχνάς πως τα μαλλιά, είναι η κορνίζα του προσώπου και μπορούν να βοηθήσουν πολύ την εμφάνισή σου και να τονίσουν τα χαρακτηριστικά σου.







5.Και φυσικά η διατροφή,
που είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ο καλύτερος σύμμαχος για όμορφο λαμπερό δέρμα...
σε συνδιασμό με πολύ νερό ώστε να φεύγουν οι τοξίνες και να δείχουμε πιο λαμπερές!
pinkdreams26.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου