Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Planet Sex

Πρόσφατη έρευνα εταιρίας προφυλακτικών αποκάλυψε νέα στοιχεία για την ερωτική ζωή διαφόρων χωρών. Ένα από τα σημαντικότερα αποτελέσματα της συνεχιζόμενης ακόμη έρευνας ήταν ότι οι ΗΠΑ και η Αυστραλία έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά ομοφυλόφιλων κατοίκων. Έτσι, το ποσοστό αυτό είναι πάνω από το 17% του πληθυσμού αυτών των χωρών. Την ίδια στιγμή, το χαμηλότερο ποσοστό που κατέχει το Βιετνάμ, είναι 3%.

Όσον αφορά τη συχνότητα των ερωτικών συνευρέσεων, οιΟύγγροι φαίνονται πιο δραστήριοι με 152 φορές το χρόνο, οι Γάλλοι 144, οι Αγγλοι 132 και οι Αυστραλοί 125 φορές το χρόνο. Φαίνεται να καταρρέει ο μύθος περί μεσογειακού ερωτικού ταμπεραμέντου καθώς οι αντίστοιχοι αριθμοί των λατίνων (Ιταλών) είναι 119 φορές το χρόνο και των Ισπανών123.

Οι Γερμανοί και οι Ολλανδοί καταφέρνουν να πετύχουν 120 ερωτικές συνευρέσεις το χρόνο. Ανάμεσα στις χώρες που "πέτυχαν" χαμηλό σκορ είναι οι ΗΠΑ με 118 φορές, η Σουηδία με 102 και η Σιγκαπούρη με 96.

Ο παγκόσμιος μέσος όρος (ως σημείο αναφοράς) είναι 127 φορές το χρόνο. Ακόμη, ένα 73% παγκοσμίως δηλώνει ικανοποιημένο με την ερωτική του ζωή. Στον τομέα της ικανοποίησης πρώτοι και καλύτεροι έρχονται οι Ταϋλανδοί με ένα ποσοστό ικανοποίησης 90%, ενώ τελευταίοι έρχονται οι Ρώσσοι με μόνο το 59% να δηλώνει ικανοποιημένο από τηνερωτική του ζωή.

Τέλος, στο θέμα της προσποίησης οργασμών υψηλό ποσοστό "πέτυχαν" οι Αυστραλοί καθώς ένα 47% δήλωσε ότι έχει προσποιηθεί οργασμό σε αντίθεση με τους ειλικρινείς εραστές του Χονγκ Κονγκ από τους οποίους μόνο ένα 15% έκανε κάτι τέτοιο.

Στην έρευνα έλαβαν μέρος περισσότερα από 150.000 άτομα από όλο τον κόσμο.


shoot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου