Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

Τι κάνει τις γυναίκες να ζητάνε σεξ?


Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για τις γυναικές και τα μυστικά που τους χαρίζουν ηδονή, αν παραβλέψουμε ότι ο καθένας λέει το μακρύ του και το κόντο του και ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα....υπάρχουν και κάποια βασικά που εξιτάρουν την πλειοψηφία των γυναικών και τις κάνουν να ζητάνε .... κι άλλο κι άλλο!!!


Πρώτον, ένα ξεχωριστό άρωμα. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι η όσφρηση είναι η πιο δυνατή από τις πέντε αισθήσεις όσον αφορά τη σεξουαλική λειτουργία και ότι επίσης συνδέεται με τη μνήμη. Με λίγα λόγια αν επιλέξετε σωστά κολώνια ή άφτερ σέιβ και κάνετε έρωτα με μια γυναίκα "με επιτυχία" τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως κάθε φορά που θα μυρίζει το ίδιο άρωμα θα της έρχονται μνήμες από τις προηγούμενες στιγμές ηδονής που της χαρίσατε.

Ασχοληθείτε με τα άκρα και ιδιαίτερα με τα πόδια της! Μη γκρινιάζετε όταν επιδιώκει να ζεστάνει τα πόδια της ανάμεσα στα δικά σας! Γερμανοί επιστήμονες συνδέουν τον οργασμό με τα ζεστά πόδια, για αυτό ξεκινήστε με ένα μασαζ στις γάμπες, τις πατούσες και τα δάχτυλα και ανεβάστε της τη θερμοκρασία κυριολεκτικά και μεταφορικά!


Βρείτε τις ερωτογενείς της ζώνες. Μην ακούτε όσα λέγονται για σημεία g και στάνταρ κουμπιά απόλαυσης. Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της περιοχές στο σώμα που την οδηγούν στην ευχαρίστηση, μη διστάζετε να πειραματιστείτε και δείξτε τον απαραίτητο ζήλο στην αναζήτηση!

Τέλος, κάντε την να χαλαρώσει και να απενεχοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό για τις ατέλειες της , αν την κάνετε να νιώσει καλά με το σώμα της είναι βέβαιο πως θα σας το ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο!!!

Πηγή : typografikos.com

1 σχόλιο: