Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

"Χυλόπιτα" σε... Μουρίνιο!





Η 29η Νοεμβρίου 2010 μόνο ως εφιαλτική βραδιά μπορεί να χαρακτηριστεί για τον Ζοσέ Μουρίνιο. Δεν έφτανε στον "special one" το 5-0 της Μπαρτσελόνα επί της Ρεάλ που συνιστά την πιο βαριά ήττα στην προπονητική καριέρα του αλλά ήρθε και η απίστευτη "χυλόπιτα" από τον Μαχαμαντού Ντιαρά λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του "Clasico".

Ήταν το 87ο λεπτό του αγώνα στο "Καμπ Νόου" και το 4-0 φιγούραρε στον ηλεκτρονικό πίνακα, όταν ο τηλεοπτικός φακός "συνέλαβε" τον Ζοσέ Μουρίνιο να γυρίζει προς το πίσω μέρος του πάγκου και να λέει κάτι προς τον Ντιαρά.

Ο μέσος από το Μάλι, ο οποίος έχει χρησιμοποιηθεί ελάχιστα στη φετινή σεζόν και είναι ουσιαστικά υποψήφιος για αποχώρηση τον Ιανουάριο, δεν φάνηκε να... ενθουσιάζεται ωστόσο με την υπόδειξη του προπονητή του, δείχνοντας με τη "γλώσσα του σώματος" ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να μπει στο γήπεδο ως αναπληρωματικός.

Από την πλευρά του ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έδωσε συνέχεια στο περιστατικό και σταμάτησε τον διάλογο με τον Ντιαρά, με τη "βασίλισσα" να μένει τελικά στις δύο αλλαγές που είχε κάνει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (46' Λασανά Ντιαρά αντί για Εζίλ, 59' Αρμπελόα αντί Μαρσέλο).

Από την πλευρά της, η επίσημη Ρεάλ προσπάθησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι οι δύο άνδρες είχαν απλά έναν διάλογο για το παιχνίδι και τίποτα παραπάνω, όμως τα ισπανικά ΜΜΕ επιμένουν ότι υπήρχε κρούσμα απειθαρχίας και ότι οι μέρες του παίκτη είναι πλέον "μετρημένες" με τον Μουρίνιο στον πάγκο.









πηγη : sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου