Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

7 τρικ που αναδεικνύουν τα χείλη


Η Angelina Jolie έγινε διάσημη εξαιτίας του μοναδικά σέξι σχήματός τους, η εκρηκτική Marilyn Monroe αποτελεί πλέον κεφάλαιο της παγκόσμιας beauty ιστορίας εφόσον ταυτίστηκε με το εκτυφλωτικά κόκκινο αποτύπωμά τους και η Gwen Stefani υπηρέτησε σχεδόν σε όλες τις εμφανίσεις της την rock& feminine πλευρά τους. Ο λόγος για τα χείλη τα οποία αποτελούν το διαχρονικό σύμβολο του γυναικείου αισθησιασμού -92% του γυναικείου πληθυσμού φορά φανατικά κραγιόν-και εν όψει εορταστικών και συνειδητά glamorous εμφανίσεων έρχονται στο προσκήνιο των make up εμφανίσεών σας. Φερθείτε τους με τον απαιτούμενο επαγγελματισμό δίνοντας έμφαση στις ίδιες λεπτομέρειες με τους διεθνείς γκουρού του μακιγιάζ.

1. Χρησιμοποιήστε ένα κρεμώδες μολύβι χειλιών στην φυσική τους απόχρωση για να σφραγίσετε το περίγραμμα και να αποφύγετε την αντιαισθητική απόδραση του κραγιόν από την συγκεκριμένη θέση του.
2. Ταμπονάρετε πάντα τα χείλη με μια διάφανη loose πούδρα πριν απλώσετε το κραγιόν σας ότι χρώμα και να έχετε επιλέξει για το τελευταίο. Η υφή της θα δημιουργήσει σταθερότητα στο κραγιόν.
3. Χρησιμοποιήστε το κονσίλερ σας στις εξωτερικές γωνίες του στόματος ώστε να σβήσετε την σκιά που δημιουργείται στο επίμαχο σημείο από την υπερβολική συγκέντρωση χρώματος.
4. Αν έχετε juicy χείλη φορέστε ένα κραγιόν σε nude τόνους και ματ υφή ώστε να μην μεγενθύνετε αντιαισθητικά το σχήμα τους.
5. Αν έχετε μικρά χείλη κάντε οριστικό delete στις φετινές hot dark αποχρώσεις του ροδιού, του κόκκινου κρασιού και του δαμάσκηνου καθώς κάνουν τα χείλη να φαίνονται μικρότερα.
6. Για ενα vintage chic αποτέλεσμα με όγκο και σέξι εφέ απλώστε άφθονη δόση από ένα λιπ γκλος σε αντίστοιχη απόχρωση με το κραγιόν σας μόνο στο κέντρο των χειλιών.
7. Κάντε απολέπιση στα χείλη τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ώστε να αποφύγετε το ξεφλούδισμα που δημιουργεί μια ανομοιογενή βάση για το μακιγιάζ στην περιοχή. Πραγματοποιήστε την με λίγο χλιαρό νερό και την οδοντόβουρτσά σας πριν πλύνετε τα δόντια σας το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου